Günaydın, “bu birliktelik 7 Haziran’a ışık olacak”

20 Mart 2015 15:34

Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümü münasebeti ile bir dizi etkinlikte bulunan Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Saat 15.30’da gerçekleştirilen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü. Ülkü Ocaklarının bu ziyaretine Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Göker’de eşlik etti.

Görüşme sırasında basına da kısa bir açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, “Çanakkale Zaferimizin 100. Yılı münasebeti ile bir dizi etkinliklerde bulunuyoruz. Çanakkale zaferimizi yad etmek için düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik çerçevesinde Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Bu arada İzmir’de 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesinde PKK tarafından şehit edilen teşkilat başkanımız Fırat Çakıroğlu isminin bir parkta bir anıtta yer almasını düşünmeniz bizleri de çok sevindirdi. Bu konuda da  sizlere teşekkür etmek istiyorum. Sizin yapmış olduğunuz bu jeste şehidimizin ailesi de çok memnun kaldı. Yapılacak olan eserin açılışında Isparta’da olmak istediklerini ve sizlere teşekkür etmek istediklerini ifade ettiler” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamasında, birlik ve beraberliğe bu günlerde daha çok ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, “Ülkü ocaklarında bulunan genç arkadaşlarımızın bana yapmış olduğu bu ziyareti beni de oldukça memnun etmiştir. Hepinizin de bildiği gibi bugün birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizin sizlere çok ihtiyacı olduğunu biliyorum. Yapmış olduğunuz bu ulvi görevin önemini halkımız da çok iyi bilmektedir. Yaptığınız bu hizmetten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin sizlere bizlere ihtiyacı var. Halkımız da bunu çok iyi biliyor. Sizin bu birlik ve beraberliğinizin semeresi 7 Haziran’a ışık tutacağını biliyorum” dedi.

 

Bu haber 683 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...