MERKO şehitlerimizi unutmadı

20 Mart 2015 15:35

MERKO Alışveriş Merkezleri, Çanakkale’de şehit düşen kahramanlarımız nezdinde tüm şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okuttu. Programda şehitlerimiz için dua edildi.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz için önceki gün akşam MERKO Büyük Düğün Salonu’nda tüm şehitlerimiz için mevlidi şerif okundu. Kur’an Tilaveti ile başlayan gecede şehitlerimizin ruhları için bol bol dualar okundu. Ayrıca programda helva ikramı da yapıldı.

BUGÜNLERE ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ SAYESİNDE GELDİK

MERKO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, ilk kez böyle bir program düzenlediklerini belirterek, bu tür etkinliklerin farklı özel günlerde devam edeceğini bildirdi.  Özdemir, “Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı dolayısıyla  Isparta Merkez Tüketim Kooperatifi olarak bir etkinlik düzenledik. Burada milli mücadelenin nasıl olduğunu, Kurtuluş Savaşı’na nasıl gelindiğini, büyük Atatürk’ün ve Çanakkale başta olmak üzere şehit olan tüm askerlerimizin adına bir mevlid okutalım istedik. Bu etkinlik bir ilktir. Bundan sonra düzenli şekilde yapacağız. Çünkü biz şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. Bugünlere gelmemiz onlar sayesinde olmuştur” dedi.

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...