YGS’de dereceler Altınbaşak Koleji’nden

21 Mart 2015 11:35

Altınbaşak Koleji öğrencisi Asım Burak Gündüz  üniversite sınavında Türkiye 95.si oldu.  Altınbaşak Koleji’nden 6 öğrenci Türkiye’de  ilk 1000’e girerek derece yaptı. Altınbaşaklı öğrenciler Asım Burak Gündüz, Ömer Kutay Atalıç, Ali Fetih Çetin, Melih Bilgin, Ahmet Furkan Çomak ve Yaşar Burak Aygün Türkiye sıralamasında ilk 1000 içinde yer aldılar. İlk 5000 içerisine ise öğrenciler Mehmet Furkan Ulaş, Hasan Engin Sağdıç, Ahmet Gürbüz dahil oldu.

Her geçen yıl başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyan Isparta Altınbaşak Eğitim Kurumları üniversite sınavındaki başarılarını devam ettiriyor.

Altınbaşak Koleji müdürü Lütfü TUNÇ okullarından Türkiye ve Isparta dereceleri  çıkmasının emanet alınan çocuklar ve velilerimiz adına mutluluk verici olduğunu söyledi. Bu başarıları beklediklerini aktaran Tunçı,''Okulumuz tarihinde bu şekilde bir çok başarı var. Bu başarılar önce Isparta halkının güven ve desteği sonra da iyi bir kadronun planlı çalışması ve fedakarlık diğergamlık duyguları ile elde edilmiştir. Öğrencilerimizi öğretmenlerini ve ailesini tebrik ederiz.'' diye konuştu. 

 

Bu haber 1049 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...