Şenol’dan “Başarıyı Ödüllendirin!” mesajı

21 Mart 2015 11:42

CHP Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, AK Parti’nin nerede bir başarı varsa o başarı sahibini cezalandırdığını ileri sürerek Yenişarbademli Kaymakamına sahip çıktı. Şenol, ön seçime de gönderme yaparak parti üyelerine “Başarıyı ödüllendirin” mesajı verdi.

Yenişarbademli’de CHP üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili aday adayı Vedat Şenol hem partisinin ön seçim sürecine hem de Yenişarbademli kaymakamının görevden alınarak, tayininin çıkarılmasına değindi. Şenol CHP üyelerinden ön seçim sürecinde doğru tavır alarak başarılı çalışma yapan kişileri ödüllendirmelerini istedi.

CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol Yenişarbademli’de partililerle buluştu. Şenol Yenişarbademli ilçesinde yaptığı konuşmada geçtiğimiz haftalarda tayini çıkarılan Yenişarbademli Kaymakamı ile ilgili “bu iktidar Isparta’da başarılı olan bürokratları görevden alarak sürekli başka yerlere gönderiyor. Bunun son örneği Yenişarbademli’nin çalışkan kaymakamı oldu. Sizler buna karşı çalışkan kişileri, başarılı kişileri ödüllendirmelisiniz. Bu söylediklerim ön seçim sürecinde partimizin aday adayları içinde geçerlidir” dedi. Yenişarbademli’nin 7 Haziran seçimlerinde bir tarih yazacağına inandıklarını belirten Şenol “İl başkanlığım süresincede ön seçim konusunda ısrarcı oldum. Bunu sizler biliyorsunuz. Çünkü biz Ankara’ya milletvekili olarak Ankara’nın belirlediği isimleri değil, içimizden birilerini göndermek istiyoruz. bu noktada artık görev CHP üyelerine düşüyor. Uzun bir süreden sonra ilk kez ön seçimle milletvekili adaylarımızı belirleme fırsatımız oldu. Bu fırsatı iyi değerlendirmenizi istiyoruz” diye konuştu.

 

 

Bu haber 763 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...