‘’Ortak aklın bana vereceği projelerin hizmetkarı olacağım’’

21 Mart 2015 11:43

AK Parti aday adayı Avukat Mustafa Serkan Demirekin, ilimizde samimi birlikteliğin sağlanması durumunda Isparta’ya gelmeyecek hizmetin olmadığını savundu. Demirekin, ‘’Menfaatleri uğruna satmayacak kişilere ihtiyacımız var. Samimi 4 insanın yan yana gelmesi lazım’’ dedi.

AK Parti aday adayı Avukat Mustafa Serkan Demirekin, dün muhtarlarla bir araya gelerek hedeflerini açıkladı. 2015 yılı seçimleri dahil üçüncü kez aday adaylığı başvurunda bulunduğunu belirten Demirekin, ‘’Nasip olursa parti gözetmeden Isparta’ma hizmet etmek hayalindeyim. Hedefimiz burada tek başımıza sizlerle birlikte bir Isparta olmak. Geçmişte tek başına bulunduğu çevre kadar olmak mümkünken bu zamanda artık mümkün değil hale gelmiş. Bir teşebbüste başarı isteniyorsa organize hareketle başarılı olunabiliyor’’ dedi.

‘’BAŞARININ SIRRI BİRLİKTE HAREKET ETMEKTE GİZLİ’’

Başarının sırrını açıklayan Demirekin, ‘’Başarı; Belli kesimi temsil eden insanlarla birlikte hareket etmekte gizli. Bu gizemi yakalamak gerekiyor. Milletvekilliği nasip olursa benim başarılı olmamın sırrı sizlerle birlikte hareket edebilmekte. Bu vazife bana nasip olursa biliniz ki sizlerden çok zeki olduğumdan değil bu. Başarılı olmak istiyorsak STK’lar ve muhtarlarla birlikte hareket etmeliyiz. Projelerim var. Bu projelerimden ilki ortak akıldır. Artık bir elin nesi var iki elin sesi var sözü geride kaldı. Bu zamanda bir elin nesi var yüz, bin elin sesi var dönemine gidiyoruz. Mahallelerdeki kahvehanelerde hükümeti yıkıyorlar, hükümeti kuruyorlar. Bu bir tespittir. İnsanlar da birikim var ki konuşabiliyorlar. Konuşa konuşa uzmanlaşıyorlar. Isparta meselelerini konuşa konuşa uzmanlaşıyorlar. Dolayısıyla herkes bir değerdir. Bu değeri ne kuvvette harekete geçirebilirsek o ölçüde başarılı oluyoruz’’ diye konuştu.

‘’MİLLETVEKİLLİĞİ BİR NEVİ İŞ TAKİBİDİR’’

Öte yandan 1+1+1+1’in toplamda 4 etmediğini bin 111 ettiğini ifade eden Demirekin, şöyle devam etti; ‘’Ben tek kişiyim. Ne kadar gayretli ve çalışkan olsam da birim. Benimle beraber samimi olarak vatan ve millet sevdasına girmiş bir kişi de olsa birdir. Bu muhtar ya da STK lideri olabilir. Isparta hizmetinde samimi olan birdir bu. Bu iki kişi yan yana gelirse iki olmaz on bir olur. Ama samimi olmak kaydıyla. Isparta’ya hizmet etmeye niyet etmiş iki tane bir. Bu iki tane bir menfaatleri uğruna satmayacak olan bir. Yanımıza samimi bir daha aldık mı üç olmuyor. Yüz on iki oluyor. Isparta’da ise samimi dört tane insan yan yana gelmiş. Bin 111 kuvvetindedir. Bunun hesabı yapılmaz hale gelir. Biz samimi birlikteliği sağlayabilirsek Isparta’ya gelmeyecek olan yatırım yoktur. Ortak aklın bana vereceği projelerin hizmetkârı olacağım. Gelecek projeler mutlaka dikkate alınacak. Milletvekilliği aslında bir nevi takip işidir. Mesleğim gereği çok iş takip ediyorum. Aldığım işin takibini de mutlaka yaparım.

‘’OSB’LERİ HAMMADDENİN YAKININA KURMAK LAZIM BELLİ BİR NOKTAYA DEĞİL’’

En önemli projelerimden biri de sanayiyi beli bir noktaya toplamak yerine dağıtmak. Şehir merkezlerinde OSB’leri büyütüyoruz. Sanayi kuruluşlarını mümkün olduğu kadarıyla hammaddenin bulunduğu kırsal kesime yapmamız lazım. Devlet buna teşvik vermeli. Bunun da takipçisi olacağız. Ayrıca şehir merkezi esnafımız AVM’lerden şikâyetçidir. Esnafta olmayan ürün AVM’lerde var. Bu sosyal bir sorun. Bunun çözümü de basit. AVM’lerin şehir merkezindeki şubelerinde yerli esnafa yüzde 70 hisse verilirse bu sorun kendiliğinden ortadan kalkar. Çarşı esnafı o zaman AVM’lerin yaşamasını ister. Dolayısıyla toplumsal barışı şehir merkezinde sağlamış oluruz.’’

 

Bu haber 685 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...