Mimarlar Odasından Ispartaspor´a destek

1 Kasım 2012 18:08

Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, şehrin kalkınması açısından spora desteğin önemli bir yer tuttuğunu belirterek, Isparta spor kulüp başkanı Şevket Savlu'nun eski arkadaşı olduğunu söyledi.

Isparta’da spor denilince akla Isparta spor gelindiği ve takımın kısa sürede layık olduğu yere çıkacağı inancından dolayı elinden geleni yapacağı ifadelerine yer verdi. Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu, şehrin ileri gelenlerinin Isparta spor için kenetlenmesi gerektiğini söyleyerek açıklamasında şu cümlelere yer verdi; Isparta spor'un bugün geldiği nokta hak etmediği bir mevki olduğu gibi, aynı zamanda Isparta adına çok üzücü bir durum. Eğer Isparta halkı olarak "biz" olmayı başarırsak üstesinden gelemeyeceğimiz sorun olamaz.

Şevket Bey'in eski bir arkadaşım olmasıyla ve Isparta spor’umuzun yeniden hayat bularak Isparta’yı daha iyi yerlerde temsil edeceğine inancımdan dolayı bir Ispartalı olarak üzerime düşeni yapacağımın sözünü verdi. Bu sözümün de sonuna kadar Isparta spor'a Destek Isparta Mimarlar Odası Başkanı Merve Kuyu,Isparta spor için gıda ve Isparta spor’u yakından takip ettiğini söyleyen Kuyu, "şehrimizin en köklü takımı olan Isparta spor’u yakından takip ediyorum. Şevket Savlu'nun da takım için büyük fedakarlıklar yaptığını görüyoruz. Kendisini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ancak sadece tebrik etmek yeterli olmuyor. Yerel basından takip ettiğim kadarıyla Isparta’nın önemli şahısları Isparta spor için bir araya gelerek, takım için maddi ve manevi destekte bulunuyor. Bu da. Pembe yeşilli takımın günden güne mesafe kat ettiğinin göstergesi. Buna ters olarak ise bazen görüyorum ki İnsanlar bırakın takdir etmeyi, Şevket Savlu'nun yaptığı çalışmaların önüne taş koymak için elinden geleni yapıyor.

Bu durum bir vicdan meselesidir. Eğer Isparta spor'u olması gerektiği yerde! görmek istiyorsak, üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Herkes elini biraz bile olsa taşın altına koyarsa Isparta spor o zaman Isparta spor olacaktır. Benim bir Ispartalı olarak Isparta spor için maddi ve manevi desteğimi esirgemem söz konusu bile olamaz. Başlangıç için takıma kömür ve gıda yardımında bulunuyorum.Onlar yeter ki şehrimizi en iyi şekilde temsil etsin. Bu arada şunu da eklemek istiyorum ki; Isparta spor için kimse "bitti, tarih oldu" ifadelerini kullanmamalı. Isparta spor elde edeceği başarılarla zaten bunu ispatlayacaktır” dedi.

Bu haber 2192 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...