“CHP Türkiye’nin deprem duvarıdır”

23 Mart 2015 18:37

CHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Coşar il merkezindeki CHP’lilerle mahalle toplantılarına başladı. Işıkkent’te düzenlenen mahalle toplantısında partililere seslenen Coşar, sizlerden sadece bir dönem için görev istiyorum. Bu görevi Türkiye’ye örnek bir vekil profili oluşturmak için istiyorum” dedi. Coşar CHP’nin Türkiye’nin deprem duvarı olduğunu söyledi.

CHP Milletvekili aday adayı Süleyman Coşar Işıkkent ve Batıkent Mahallesindeki partilerle bir araya geldi. CHP’lilerden görev isteyen Coşar konuşmasında “yıllardır mücadele ettiğimiz partimiz saflarında bize yeni bir görev düştüğüne inanarak aday adayı olduk. Artık elimizi taşın altına sokma zamanı gelmişti. Mecliste milletin vekili olduğunu iddia edenler aldıkları maaşların yetersiz olduğunu söylüyor. Bunlar sizin temsilciniz olamaz. Ayda bin TL asgari ücret alan vatandaş yaşama çabası içindeyken birileri onlardan kat kat fazla maaşların yetmediğini söyleyerek asgari ücretli kişilere vekalet edemez. Buradan söylüyorum, vekillikten aldığım maaşın tek kuruşunu evime götürmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

ÖRNEK OLMALIYIZ

CHP’li milletvekillerinin örnek olması gerektiğini belirten Süleyman Coşar, “sizlerden sadece bir dönem için görev istiyorum. Bu görevi Türkiye’ye örnek olmak için istiyorum. Biz CHP milletvekilleri olarak örnek olursak arkamızdan başka milletvekilleri de gelecektir” diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 18 Mart mesajını eleştiren Coşar “Diyanet İşleri bir 18 mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü fetvası yayımlamış. Yayınlanan fetva 300 yada 500 kelimelik. Ama içinde bir kez bile Atatürk geçmiyor. Soruyorum, Atatürksüz bir Çanakkale Zaferi olur mu?” dedi.

CHP TÜRKİYE’NİN DEPREM DUVARI

CHP’nin Türkiye’nin deprem duvarı olduğunu ifade eden Süleyman Coşar “biliyorsunuz binalarda en sağlam duvar deprem duvarıdır. O duvar sarsıntı halinde yıkılmasın diye bir kaç kat sağlam yapılır. CHP’de Türkiye’nin deprem duvarıdır. Bugün büyük bir deprem oluşturularak Türkiye’nin deprem duvarını sarsmaya çalışıyorlar. Siz eğer ön seçimde vereceğiniz oylarla sağlam bir liste oluşturursanız, Türkiye’nin deprem duvarı ayakta kalacak ve hiçbir  deprem bu ülkeyi yıkamayacaktır” diye konuştu.  

Bu haber 664 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...