Eğirdirspor Lig’de kalmayı garantiledi

24 Mart 2015 15:25

Bölgesel Amatör 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Bucak Belediye Oğuzhanspor’u Suat Ünal’ın 73. Dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek ligde kalmayı garantiledi.

Eğirdir İlçe stadında oynanan, taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya iyi başlayan Eğirdirspor ilk yarıda Doğan, Mert ve Omar Nuhu Bello ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, ligde hiçbir iddiası olmayan Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Ozan Baş ve Ali Can ile buludğu pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan Eğirdirspor, karşılaşmanın 73. Dakikasında Doğanın ceza yayı üzerinde düşürülmesi ile kazanılan Serbest vuruşu iyi değerlendiren Suat şık ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Eğirdirspor 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Golün ardından eşitlik golünü bulmak için ataklar yapan Bucak Beldiye Oğuzhanspor savunmasında açıklar vermeye başladı ve karşılaşmanın son dakikasında gelişen Eğirdirspor atağından Orhan’ın vuruşunu kaleci Kürşattan döndü ve ikinci yarı oyuna giren Uğur Okan Aslan topu dışarı atınca karşılaşma bu skorla sona erdi.

Eğirdirspor bu galibiyetle  puanını 26 ya yükselterek 8. Sıraya yerleşti ve gruptan düşme ihtimali kalmadı. Bucak Belediye Oğzuhanspor ise bu maçın ardından 25 puanla 10. Sıraya geriledi.

Eğirdirspor ligin 24. Haftasında 29 Mart 2015 Pazar günü Konyaaltı Belediyespor’a konuk olacak. Maç 13.30’da başlayacak.

Bu haber 948 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...