“Isparta için elimden geleni yapacağım”

24 Mart 2015 15:40

MHP Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, Isparta Yörük ve Türkmen Derneğini ziyaret etti.

7 Haziran seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuncay Engin,  Isparta Yörük ve Türkmen Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Engin’i, Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı ve Isparta İl Beyi Mustafa Küçükyaman, Dernek başkanı Hasan Parlakyıldız ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Dün akşam gerçekleşen ziyaret kapsamında Isparta Yörük ve Türkmen Derneği’nin sorunları ele alınırken, MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, Isparta halkı tarafından vekillik görevi verilmesi takdirde sorunların çözümü konusunda çalışmalar yapacağını belirtti.

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, Isparta Yörük ve Türkmen Derneği’nin Isparta için yapmış olduğu güzel faaliyetlerinden ötürü Toroslar Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı ve Isparta İl Beyi Mustafa Küçükyaman’ı ve Dernek Başkanı Hasan Parlakyıldız’ı tebrik etti.

Ayrıca ülke gündemine ilişkin konuların da görüşüldüğü ziyarette konuşan MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Engin, 7 Haziran seçimlerinin ülke için büyük önem arz ettiğini belirterek, 7 Haziran’dan sonra görev verilmesi takdirde Isparta için elinden geleni yapacağını söyledi.

GÖREV VERİLİRSE ISPARTA İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Engin,  “7 Haziran seçimi ülkemiz için büyük önem taşıyor. Tabi ki bu önem Isparta içinde mevcut. Dediğim gibi Isparta kardeşlerimiz bize bu görevi verirlerse geçmişte Isparta için nasıl çalıştıysam, bundan sonra da aynı disiplin içerisinde çalışacağım” dedi.

Engin, yaklaşık 2 saat süren ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, 7 Haziran seçimleri için destek istedi. 

 

Bu haber 658 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...