‘’BUNLARIN HEPSİ AVRUPA BİRLİKÇİ’’

24 Mart 2015 15:42

Partisinin Mart ayı il divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Milletvekili aday adayı Cevat Gençay, MHP’ye çattı. Gençay, “Sayın Bahçeli, bu hükümetin iktidardan gitmesini istemiyor. Hükümet iktidardan gider ve kendisi gelirse, 12 yıl önceki gibi rezil olur’’ dedi.

Saadet Partisi(SP) Mart ayı divan toplantısı hafta sonu parti binasında Hasan Dayı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda gündem ağırlıklı olarak 7 Haziran’daki milletvekilliği seçimleriydi. Toplantıya damga vuran sözler ise SP Isparta Milletvekili aday adayı Cevat Gençay’dan geldi.

‘’ÇIRPINIYORUZ’’

Isparta’yı karış karış gezerek kendilerini anlatmaya çalıştıklarını belirten Gençay, “Diğer partilerdeki aday adayı arkadaşlar genel merkezde birilerinin gözlerine girmek için çırpınıyorken biz de halkımıza kendimizi anlatmak için çırpınıyoruz” dedi.

HÜKÜMET AHLAK VE MANEVİYATTA TAHRİBAT YAPTI

Öte yandan hükümetin ahlak ve maneviyatta büyük bir tahribat yaptığını ileri süren Gençay, şunları söyledi: “Kimse ailesinden, komşularından ve diğer ahlaki şeylerden emin değil. Isparta’da Kafeler Caddesi var. Önceden burada alkol satılan yer açılamıyordu. Çünkü kanunda bir madde vardı; camiye ve okula 200 metre olan yerde alkol satılamaz diyordu. Ama bu dindar arkadaşlar geldi öyle bir madde çıkardılar ki; bu 200 metreyi 50 metreye düşürdüler. Şimdi barlar, pavyonlar açıldı. Bonzailer satılmaya başladı. Söylediğimizde gitmeyiverin diyorlar. Oraya gidenler de bizim evlatlarımız. Toplumda zarar gören her genç bizim evladımız olduğu için bu tahribata karşıyız.”

MHP İKTİDAR OLURSA 12 YIL ÖNCEKİ GİBİ REZİL OLUR

Diğer taraftan ‘Sakın bu meclisteki partilerden birine oy vermeyin” şeklinde uyarıda bulunan Cevat Gençay, özellikle MHP’yi eleştirdi. Gençay, şunları söyledi: “Bu meclisteki partiler sizi daha önce bıktırdılar. Şu MHP 12 yıl önce koalisyon olarak hükümette değil miydi? Bu millet o MHP’ye kızarak AKP’ye oy vermedi mi? Ama şimdi televizyonlarda MHP şişiriliyor ve kurtarıcı gibi gösteriliyor. Ama kongresinde Türkiye’de ekonomik sistem olarak bir tane reçete sunmadı. İşi gücü PKK. Senin ülkende başka sorun yok mu? Var. İttifak görüşmeleri var Sayın Bahçeli’nin taviz verdiği yok. Neden? Bu hükümetin iktidardan gitmesini istemiyor. Çünkü bu hükümet iktidardan giderse kendisi gelirse 12 yıl önceki gibi rezil olur. Onun için çare bizde. Bunların hepsi Avrupa Birlikçi. Bu ülkeyi, bu ahlak ve maneviyatta nasıl yıprattılar? Avrupa Birliği’nin yasalarını getirerek yıprattılar. Avrupa Birliği, Gümrük birliği diye diye bu ülkeyi bitirdiler.

AMA İTTİFAK AMA TEK BAŞINA SP MECLİSE GİRECEK

Bu ülkede tek kurtuluş reçetesi Saadet Partisi. MHP’yi getirseniz ne yapacak Avrupa Birliği’ne devam, aynı yasalara devam. Bu dönem Saadet Partisi mecliste girecek. Amma ittifak ederek girecek, amma kendi gayretimizle gireceğiz.”

Bu haber 693 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...