‘’Yol haritam belli’’

24 Mart 2015 15:46

AK Parti aday adayı Nuri Koç, muhtarlardan destek isteyerek, ‘’Isparta’nın tüm sorunlarını ortak akılla çözeceğim. Kamu yatırımlarının bundan sonra da fazlasıyla gelmesi için çalışacağım’’ dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Nuri Koç, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Isparta’nın tarımdan sanayiye tüm sorunlarını bildiğini ve yetki alması halinde bu sorunların üzerine giderek gerekeni yapacağını açıklayan Koç, muhtarlardan destek istedi. Yol haritasını bilim, turizm, sanayi ve tarım olarak belirlediğini ifade eden Koç, şunları söyledi; ‘’İktidar yıprandı deniyor. Ama AK Parti 3 dönemdir oyunu artırarak, hizmetine devam etmektedir. Bu kutlu yürüyüşte vekillik tarafıma tevdii edilecek olursa bunu gururla temsil edeceğime inancım tamdır. Isparta’mızın esnafı olarak hiçbir şeye duyarsız kalmadım. Isparta’mızla özdeşleşen gerek gül, gerek tarımla ilgili, gerekse sanayi ile ilgili birçok alanda araştırmalarım var. Isparta’nın sorunlarını biliyorum. Bana göre en büyük eksikliğimiz şudur; birlikteliği oluşturmak için ortak akıl oluşturmak gerekir diye düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte eğer nasip olur, böyle bir görev alacak olursak şayet, sivil toplum örgütleri, üniversitemiz ve muhtarlarımızla belirlenecek yol haritası ne ise o doğrultuda hareket edilecektir.

‘’ISPARTA’NIN ENVANTERİNİ ÇIKARACAĞIM’’

Burada devletimizin temel taşlarından, halka direkt temas eden muhtarlarımızın şahsıma vereceği teveccüh, takdir benim için çok daha önemli, anlamlıdır. Isparta’nın gelişmesi için izlenecek yol haritasında üniversitemizden yeterli derecede birikimlerini, tecrübelerini kazanamadığımız yönünde bir şey vardır. Bu yol haritasını da bilim, turizm, sanayi ve tarım olarak açıklayabiliriz. Bu yönde çalışmalarımız olacaktır. Isparta’nın envanteri çıkartılarak ilimizin ihtiyaçları neler ise STK’larla ortak akıl oluşturarak çalışmalarımız devam edecektir. Kamu yatırımları Isparta’mıza ziyadesiyle gelmiştir bunların takipçisi olacağız. Kamu yatırımlarının bundan sonra da fazlasıyla gelmesi için çalışacağız.’’

Bu haber 851 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...