Tuncay Engin Mahalle ve Köy Temsilcileriyle buluştu

25 Mart 2015 18:50

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, mahalle ve köy temsilcileriyle bir araya geldi.

7 Haziran seçimlerinde MHP’den Milletvekili Aday Adayı olan Tuncay Engin, Kebapçı Kadir’de mahalle ve köy temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Toplantıya MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve parti yöneticilerinin yanı sıra 44 mahalle temsilcisi ve köy temsilcileri katıldı.

Gerçekleşen toplantıda mahalle ve köy temsilcileriyle fikir alışverişi ve istişarelerde bulunan MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Engin, toplantıya katılan bütün temsilcilere teşekkür etti.

BU İYİNİN İŞARETİDİR

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, “Öncelikle toplantımıza katılan bütün mahalle ve köy temsilcilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bugün bizi yalnız bırakmayan İl Başkanımız İsa Yalçın’a, Merkez İlçe Başkanımızı Vedat Yılmaz’a, parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz üzere geçen hafta sonu Ankara’da kurultayımız vardı. Kurultayda yapılan konuşmaları çok iyi bir şekilde dinledik ve çok etkilendik. Tabi ki büyük bir kalabalığa hitap etmek Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye de büyük bir moral oldu. Bu iyinin işaretidir. Bilindiği üzere Türkiye’de büyük bir tedirginlik var. Bu tedirginlik nedeniyle vatandaşlarımız MHP’ye yöneliyor. Çünkü MHP her zaman yanlışın önünde yer almış, taviz vermemiştir. Bu nedenle bu partideyiz.

Ben buradan mahalle temsilcilerimizden tek bir şey istiyorum. Seçim çalışmaları kapsamında mahallelerimizde iyi ir çalışma içerisinde olsunlar. Çünkü mahalle temsilcilerimizin ikna kabiliyetleri oldukça yüksektir. Tabi ki bu konuda bayanlardan da destek bekliyorum. Çünkü kadınlarımız yanımızda olursa bu parti iktidarlıkta tek parti olur” dedi.

Yapılan değerlendirme ve fikir alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

Bu haber 732 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...