‘’Isparta’dan güçlü çıkmalıyız’’

25 Mart 2015 18:57

Parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Yavuz, “3 hilalli sancağımız, Isparta burçlarına dikilinceye kadar uyku orucu tutmaya söz veriyorum” dedi.

MHP’de aday adaylığı açıklamaları devam ediyor. Son olarak Mehmet Yavuz parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile 25. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı. 7 Haziran’daki seçimlerin sadece milletvekili seçimi olmadığını belirten Yavuz, “Bu seçimler var olmak ve olmamak için, necip Türk milletinin geleceğini tayin edecek bir seçim olacaktır. Bende sorumlu bir Ülkücü olarak ülkemin geleceğini imar edecek olan Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye yol arkadaşlığı yapmak, Ankara ile Isparta Arasında köprü olmak için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı oldum” dedi.

SEN, BEN YOK BİZ VARIZ FELSEFESİYLE HAREKET EDECEĞİZ

Öte yandan ülkücü iradenin Bahçeli önderliğinde sorunları çözecek kadro ve bilgi birikimine sahip olduğunu belirten Yavuz, şunları söyledi: “Bizlerde Milliyetçi Ülkücü hareketin ülke sorunlarını çözümü noktasında Isparta’dan çok ama çok güçlü çıkmalıyız ki; muhalefeti hiçe sayanlara ders niteliğinde olmalıdır. Ülkemizin geleceğinin dizaynı konusunda mevcut iktidara ders vermek ve ülke yönetimden onları uzaklaştırarak hesap sormak için Sen Ben Yok, Biz varız Felsefesi ile hareket ederek 3 hilalli sancağımızı Isparta burçlarına dikilinceye kadar Uyku orucu tutmaya söz veriyorum.

ISPARTA’NIN TİCARİ PAZAR PAYI ARTIRILACAK

Şehir içi Toplu taşımada emsal iller arasında 1. sırada olan Isparta’da bu çıta hiç düşmeyecek. Sportif faaliyetlerin ve Kültürel etkinliklerin artırılması, Konferans ve bilgilendirme toplantılarının her alanda yapılması, Her ilçeye Spor tesisleri ve Kültür merkezleri yapılması, özellikle İlçelerde sektörel bazda Birliklerin kurulmasını ve işletilmesini sağlayarak üreten ve çalışan çiftçi kardeşlerimin emeklerini ve ürünlerini tüccarların haraç mezat almalarının önüne geçerek, Çiftçilerimizin her zaman kazanmalarını sağlamaya çalışacağım. Tarım, hayvancılık ve su ürünlerinin geliştirilmesi için kalkınma ajanslarını üretici kardeşlerimin daha etkin kullanmalarına destek olacağım. Çiftçi kardeşlerimize Alternatif tarım ürünlerine yönelmelerini sağlayacağım. Kısacası devletin bütün organları Önce Ülkem mantığı ile çalışarak çiftçilik yaparak hayatını idame ettiren kardeşlerimizin ürünleri ellerinde kalmadan Pazar bulmalarına yardımcı olmaya çalışacağım. İlimizde Mutlaka Et, Süt, Tarım ürünlerinin işlenmesi paketlenmesi satışa sunulması için Entegre tesisleri kurulması konusunda çalışmalarda bulunacağım. Kesinlikle sulu tarıma geçilerek. Isparta’nın ticari pazar payı artırılacak.”

 

Bu haber 755 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...