‘’Birileri gibi devletin kaşesi olmadık’’

25 Mart 2015 19:01

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ‘‘MHP iktidar olursa yine rezil olur’’ diyen SP Milletvekili aday adayı Gençay’a üstü kapalı yanıt verdi: “Birileri gibi hiçbir zaman devletin kaşesi olmadık, bir takım grupların maşası da olmadık. MHP, 46 yıldır omurgalı siyasetine devam ediyor. Bunu da omurgasızların anlamasını beklemiyoruz.”

Saadet Partisi(SP) Mart ayı il divan toplantısında konuşan Milletvekili aday adayı Cevat Gençay, MHP’yi eleştirmiş ve ‘Millet MHP’ye kızdığı için AKP’ye başa getirdi. MHP iktidar olursa 12 yıl önceki gibi yine rezil olur’ demişti. Bunun üzerine dün Mehmet Yavuz’un aday adaylığı açıklaması öncesinde söz alan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, isim vermeden üstü kapalı Gençay’a göndermede bulundu. Yalçın, şunları söyledi: “Son günlerde yapılan açıklamalarına bakıldığı zaman Türkiye’nin siyasi tarihinde maalesef bugüne gelmesinde kimlerin hatasını olduğunu görmekteyiz.

‘’BİZİM OMURGALI SİYASETİMİZİ OMURGASIZLAR ANLAYAMAZ’’

MHP’yi hedef aldığını sanıp da bazı açıklama yapan insanlara hak ettikleri siyasi dersi kendi ahlak seviyesine göre en kısa zamanda vereceğiz. Ama biz çalışmalarımızı ve milletin MHP’ye güvenini asla sarsmadan yolumuza devam edeceğiz. Biz birileri gibi hiçbir zaman devletin kaşesi de olmadık, bir takım grupların maşası da olmadık. MHP 46 yıldır omurgalı siyasetine devam ediyor. Bunu da omurgasızların anlamasını beklemiyoruz. İnşallah 7 Haziran’da Isparta ve Türkiye’de birinci parti, iktidar olarak kurtuluş mücadelesini başarıya taşımış olacağız.”

Bu haber 935 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...