Sedat Kocaer Eğirdir’de partililerle buluştu

26 Mart 2015 18:58

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Sedat KOCAER Eğirdir’de partililerle buluştu.

İlk olarak CHP İlçe Başkanı Hasan Ali İNCE partililere hoşgeldin konuşması yaparak Aday Adaylarına başarılar dileyerek Cumhuriyetimizi 7 Haziran’da geri alacağız’ dedi.

Kalabalık Eğirdir’li CHP’lilere seslenen Milletvekili Aday Adayı Sedat KOCAER, ‘Bu kalabalığı görmek bizi oldukça onurlandırdı. Bizler 30 yıldır bu partiye hizmet veriyoruz, karşılıksız ve çıkarsız olarak. Ben sizlerle onur duyuyorum, çünkü siz bu partiyi karşılıksız seviyorsunuz. Ben Sedat KOCAER olarak Isparta’da Petek Sanayiinde Fabrikam var, bir fabrikada Organize Sanayi bölgesine kuracağım ve burada 100’e yakın işsiz gencimiz istihdam edilecek.

AKP bu ülkeye hep hezimet yaşattı. Çocuklarınız işsiz el ele vererek CHP İktidarı ile işsizliği önleyeceğiz.

Zaman zaman İl Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımız çaresiz kalıyorlar, buda iktidar olmamamızdan dolayı. Benim gibi ne kadar iş adamı varsa bu partide yerini almalıdır.

Bizi hep eleştiriyorlar sanki biz hristiyanız gibi üstümüze geliyorlar. Bunun nedeni ise biz Cuma namazları çıkışında elimize mikrofon almadığımız için. 13 Yıldır askerimizin, polisimizin hakkını arayan yok. Cezaevlerine suçsuz yere atılıyorlar. Biz Alevi vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz, birisi bana dediki Alevilerin ekmeği yenmez, bende dedimki doğru yenmez sizin gibi ş....ler haram yiyor, asıl sizin değil onların Alevi kardeşlerimizin ekmeği yenir, dedim.

18 tane aday adayımız  var ben isterse 18. Sırada seçileyim ama bu şerefli partiden seçileyim. Allah nasip ederse seçilirsem maaşımın 4/3’ünü öğrencilere burs vereceğim. Isparta’da erzak dağıtmaya başladılar, satmadık yer bırtakmadılar. Zor günler bizleri bekliyor. Eğirdir turizm şehri, Yalvaç’ın sanayisinin atıkları göle akıyor, hepinizin çocukları zehirleniyor, Eğirdir’in turizme açılması lazım, gölün korunması lazım, elmacılığın gelişmesi lazım, sizler elmanızı satmak için uğraşmayacaksını, elmanızı biz satacağız’ dedi.

Eğirdir’li CHP’li bay ve  bayanların ilgi odağı olan Sedat KOCAAER partililerine yemek ikramında bulunduktan sonra çay eşliğinde sohbetini sürdürdü.

Sedat KOCAER daha sonra seçim çalışmalarını sürdürmek için Aksu İlçesine hareket etti.

 

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...