Ziya Nuhoğlu’na plaket

26 Mart 2015 19:01

Seçim çalışmalarına yıllarca başkanlığını yaptığı Ülkü Ocakları'nı ziyaret ederek başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği, Isparta Barosu gibi kuruluşları ziyaret ederek, Isparta'nın birleştirici gücü oldu. Nuhoğlu'a, Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe Kulübü ve Türk Dünyası Birlik Platformuna ve Genç Yazarlar Topluluğu tarafından plaket verildi.

7 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde en güçlü adaylar arasında gösterilen ve adı 1. sırada konuşulan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili A. Adayı Ziya Nuhoğlu, seçim çalışmasına yıllarca başkanlık yaptığı ve binlerce Türk Milliyetçi genç yetiştirdiği Ülkü Ocakları'ndan başlarken, Keçiborlu Atatürkçü Düşünce Derneği'nin davetini geri çevirmedi. Ardından Eski Parlementer ve Baro kurucularından Güngör Çakmakçı ile birlikte Isparta Baro Başkanı Avukat Gökmen Gökmenoğlu'nu ziyaret eden Nuhoğlu, adeta Isparta'nın bütünleyici ve birleştirici gücü oldu. ilçe ve köy ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Nuhoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve özellikle öğrenci topluluklarının bütün faaliyelerine de katılmaya devam ediyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi için Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nun programına katılan Nuhoğlu'na bütün programlara iştiraki nedeniyle plaket verilirken, geçtiğimiz gün de Türk Dünyası Birlik Platformuna ve Genç Yazarlar Topluluğu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Nuhoğlu, yaptığı konuşmadı, Isparta 13 yıldır liyakatsiz, ehliyetsiz, basiretsiz ve ferasetsiz iktidar temsilcileri tarafından devamlı geriletilmekte ve taş üstüne taş koymayı bırakın mevcut kazanımlarını da kaybetmektedir. 2002 yılında devlet yatırımlarında 6.’ncı sırada olan ilimiz iş bilmez milletvekilleri yüzünden bugün 60.’ncı sıranın da altına düşmüştür. Bir çevre yolunu 13 yıldır yapamayıp da 12 vatandaşımızın vefat etmesine neden olanlar bugün Dereboğazı yolu üzerinden yine halkımızı kandırmaya çalışmaktadır.

Tüm bunların dışında; AKP iktidarı 6 senedir Bölge Hastanesi’nin ancak göstermelik temelini atabilmiştir. MHP’nin sadece koalisyon ortağı olduğu 1999-2002 yılları arasında 3,5 senelik kısa süre zarfında yapılan sağlık yatırımları AKP’nin 13 yıllık iktidarında yapılamamıştır. Bunun tek sebebi ise; AKP’nin Isparta’ya karşı hasmane bakış açısıdır. AKP’li yöneticiler Isparta için, “Isparta Demirel zamanında alacağını aldı” gözüyle bakmaktadır.

İlimiz Allah’ın izni, milletimizin teveccühü ile 7 Haziran’dan sonra kavuşacağı MHP iktidarı sayesinde, ITSO yöneticilerinin verdiği dosyayı Ankara’da kaybetmeyen, “Elinize kazma küreği alın kazmaya başlayın” diye halkıyla dalga geçmeyen, sendikasını değiştirmeyen memurlara zulmetmeyen, en önemlisi de yalan söylemeyen milletvekillerine kavuşacaktır" diye konuştu.

 

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...