“Bu vatanı böldürmeyeceğiz”

26 Mart 2015 19:01

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Garp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanı Musa İrez ve dernek üyeleriyle biraraya geldi. Sıcak bir ilgiyle karşılanan Uçman, MHP’nin Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün garantisi olduğunu söyledi. Bu vatanın kanla alındığını belirten Uçman, “ Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi vatanımız son damla kana kadar teslim edilmeyecektir. Türk millettin son ferdi şehit olmadıktan sonra düşmeyecektir. AKP ile beraber bayrak inmiş vatan gitmiş devlet dibe vurmuştur. Türkiye utanç yaşamaktadır. IŞİD tehdidi karşısında bölgenin en güçlü ordusu ile vatan toprağı korunamamıştır” dedi.

Milliyetçi Hareketin Türk milletinin duygularına tercüman olduğunu kaydeden Uçman, “Biliyoruz ki, sizlerin MHP’ye güveni tamdır. Bu vatanı böldürmeyeceğiz bu bayrağı indirmeyeceğiz Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız.Bu konuda tavrımız nettir” diye konuştu.

Bu haber 600 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...