“Vatandaşlarımızı dikkatli olmaya davet ediyorum!”

26 Mart 2015 19:07

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Osmanlı Ocakları’nın AK Parti’yle kurumsal ilişkileri olduğu ve bunun da bürokrasi ile vatandaşlar üzerinde kullanılmaya çalışıldığına dair duyumlar aldıklarını belirterek, “Partimizle kurumsal anlamda hiçbir ilgi ve alakaları yoktur. Ben hemşerilerimizi dikkatli olmaya davet ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, son dönemde kurulan Osmanlı Ocakları’nın partiyle uzaktan ve yakından alakasının olmadığını bildirdi. Osmanlı Ocakları ile AK Parti’nin kurumsal bir bağı olduğu yönünde kulaklarına çeşitli söylentiler geldiğini ifade eden Zabun, “Osmanlı Ocakları’nın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızla kurumsal ilişkileri olduğuna dair bir takım dedikodular üretmek, özellikle de bürokrasi ve vatandaşımız üzerinde bunu kullanmak suretiyle mesafe almaya çalıştıkları yönünde dedikodular geliyor. Bunların hiçbirinin aslı astarı yoktur. AK Parti ile uzaktan ve yakından kurumsal anlamda hiçbir ilgi ve alakaları yoktur. Ben hemşerilerimizi bu anlamda dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

OSMANLI OCAKLARI DA STK’LARDAN BİRİSİDİR

Öte yandan AK parti olarak sivil toplum kuruluşlarının toplumun ihtiyaçlarını karşılanması anlamında nitelik ve nicelik anlamında güçlenmelerini arzu eden bir yaklaşıma sahip olduklarını ifade eden Zabun, “Ancak biz siyasi bir parti olarak, siyaset alanında kendi siyasetimizi parti üzerinden kendisi üreten ve bunu da çok başarılı bir şekilde gerçekleştiren bir partiyiz.  Örneğin Isparta’da 2 bin STK varsa Osmanlı Ocakları bunlardan biridir.”

 

Bu haber 710 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...