“AKP’nin kadrolarını oluşturan ülkücüler yuvaya dönüyor”

26 Mart 2015 19:08

MHP Milletvekili aday adayı İsmail Bacak, AKP’de çözülmenin başladığını ve MHP’nin iktidara yürüdüğünü söyledi. MHP’nin bu dönem önceki yıllara göre daha birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirten Bacak, “Birleştirici güç olarak vatandaşlarımın emrindeyim” dedi.

Son olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği sohbet ve yaptığı ziyaretlerle dikkatleri üzerine çeken MHP Milletvekili İsmail Bacak, önemli açıklamalarda bulundu. AKP’nin çözülme sürecine girdiğini ve MHP’nin iktidara yürüdüğünü ifade eden Bacak, “AKP’nin tabanını oluşturan ama aslında ülkücü olan birçok kişi partimize dönüş yapmakta. Onlarda durumun farkındalar. Hatta başka partili olup da çareyi MHP’de arayanların sayısı da giderek artıyor. Artık insanlar tehlikenin, olumsuzlukların farkında” dedi.

“HALK TİPİK MİLLETVEKİLİ İSTEMİYOR, ULAŞABİLECEKLERİ BİRİNİ İSTİYOR”

Öte yandan gerçekleştirilecek olan 7 Haziran genel seçimlerinde yetki vereceği vekillerden aslında basit bir şey istediğini ifade eden Bacak, “Halk bizim ulaşabileceğimiz insan olsun istiyor. Biz gönderiyoruz, bir daha yüzünü göremiyoruz, derdimizi anlatamıyoruz diyorlar. Asıl konu bu. İnsanlar seçtikleri milletvekillerinin bir daha yanlarına gelmemesinden dert yanıyorlar. Türkiye birçok seçim geçirdi. MHP’nin bu dönemdeki kadar birlik ve beraberliğini hiç gördünüz mü? Birileri Isparta’nın birleştirici gücüyüm diyor ama bunu demekle olmuyor! Diğer aday adaylarını nerede görsem hemen sohbet ediyorum, seçimden sonra da birlik ve beraberliğin devam edeceğini söylüyorum” diye konuştu.

“İKTİDARA GELEN PARTİLERİN KADROLARINA

BAKIN HEP ÜLKÜCÜLER VARDIR”

Diğer taraftan son dönemde iktidar partisinin memleketin parçalanma durumunda bile oy kaybedeceğim diye sesini çıkarmadığını bu kadar önemli durumda bile menfaatini düşündüğünü ileri süren Bacak, şöyle devam etti; “Bir tarafa gidiyor Kürtçü oluyor, bu tarafa geliyor Türkçü olamıyor. Fakat ülkücü gençleri avlamaya çalışıyor. Zaten bu dönemdeki partilerin yaptığı savunduğu tek şey ülkücüleri kendi saflarına çekebilmek. İktidara gelen partilere dikkat edin kadrolarında ülkücüler vardır. 45-50 yılın birikimi var. Bilgili insanlar var. Hem memleket yönetiminde bilgi sahibi hem de milli, ekonomi konularda bilgi sahibi. Yönetimde söz sahibi olacak tüm bilgilere sahibiz. Öyle bir avantajımız var. Isparta’nın eksikliklerinin tamamlanması konusu artık insanları tatmin etmiyor. İnsanlar yalandan, dolandan bıktı. Her seçim dönemi ateşkes sağlanıyor, PKK silah bıraktı gibi sözler veriliyor. Isparta’da da demiryolu, hızlı tren, Antalya yolu duble olacak deniyor ama yapılan bir şey yok. Bunlar nedense seçim döneminde gündeme geliyor. İnsanlar artık gözünü açtı. İnsanımız AKP’nin aileyi kalkındırma partisi olduğunu öğrenmeye başladı.

“MHP’NİN ADAY ADAYLARININ BİRİ BİLE

MENFAAT BEKLEYECEK İNSAN DEĞİL”

AKP, diğer partilerden aldığı insanlarla bu işi götürdü. Böyle olunca diğer partilere teveccüh var. Burada en büyük teveccüh MHP’ye. MHP’nin aday adaylarına bir bakın. Hiçbirinin partiden veya iktidardan menfaat bekleyecek durumda olmadığını görürsünüz. AKP’de 5 bin liraya yatırayım şuraya tayin olurum diye düşünen aday adayları da fazla. İnsanlar artık bunları görüyor ve biliyor. Ona göre oy verecekler. Sayın Bahçeli’nin bu olayların çok farkında olmasından dolayı geçmiş dönemde ülkü ocaklarından gelip, olayların içerisine karışmış gibi görünen insanlar da görev alsınlar demesinden sonra bizim durumumuzda olan birçok arkadaş ortaya çıktı. Geçmişte dargın, küskün olanlar şuan MHP’nin kapısındalar. Bunlar fikir ve bilgi yüklü insanlardı. Şimdi onlardan istifade etmenin yollarına bakılacak. Geçmiş dönemde yapılan uygulamalarda yapılan eksiklikler tamamlandı. Bundan sonra iktidara yürüyen parti biz olacağız.

“VATANDAŞIN İSTEDİĞİ TEK ŞEY ZİYARET VE SELAM”

Sandık başına gidecek insanımız bu iktidara dur diyecek ve onu indirecektir. Vatan ve milletini seven insanlar olduğu sürece bunlardan hesap sorulacaktır. Önemli olan Isparta’daki insanların kendisini tanıyan, bilen, derdini açabileceği insanı aday olarak görmesi. Bu şartları taşıdığımı düşünüyorum. 62 yıldır bu memleketteyiz.  Geçmişte belki insanların yüzde 20’sini tanıyorduk şimdi belki yüzde 60’ını tanıyoruz. O da büyük orandır. Benim tanımadığım insanlar bile belki beni tanıyordur. Herkesin derdine çare olmaya çalışacağım. Vatandaşın istediği tek şey ziyaret ve selam.”

Bu haber 1047 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...