Kent Konseyi Başkan Günaydın’ı ziyaret etti

1 Kasım 2012 18:24

Isparta Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve yürütme kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Seçimleri ekim ayının başında yapılan ve ardından görev dağılımının yapılmasının ardından çalışmalarına başlayan Isparta Kent Konseyi’nin başkan ve yürütme kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a da bir ziyarette bulundu.

Isparta Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve yürütme kurulunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin yapmış olduğu yatırımlar, hazırlanan projeler ile yapılması gereken çalışmalar hakkında konsey üyelerine bilgiler verdi. Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ise, tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışacaklarını dile getirirken, “Güzel projeleri daha ileriye taşımak için varız” dedi.

Konseyin hiçbir şekilde siyasi bir amaç taşımadığı, ortak akıl hareketi oluşturulacağı, şehrin menfaati için asgari müştereklerde buluşulacağı ve güzel çalışmaların ortaya çıkacağına yönelik konsey üyelerinin açıklamalarına karşın Başkan Günaydın da, “Belediye olarak çalışmalarımızda çok hassas davranıyoruz” dedi.

Belediye olarak hazırlayacakları projeleri konsey üyeleri ile de paylaşacaklarını ve konseyin fikirlerinin de kendileri açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Desteklerinizi bekliyoruz. Konseyimiz şehrimize faydalı çalışmalarda bulunacaktır. Konseyimizin Isparta ekonomisi üzerinde durması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 699 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...