“Isparta yeteri kadar hizmet alamadı”

27 Mart 2015 18:32

CHP Milletvekili aday adayı Naci Yoldaş Isparta’yı dışarıda bırakan bir anlayışla mücadele ettiklerini ve çok çalışmak zorunda olduklarını söyleyerek Isparta’nın gerek genel gerekse yerel idareden yeterince hizmet alamadığını belirtti.

Isparta’nın gerileme sürecinde olduğunu söyleyen Yoldaş “biz kişisel bir beklenti içinde falan değiliz. Verdiğimiz siyasi mücadele Naci Yoldaş mücadelesi değil, Isparta’nın mücadelesidir. Biz siyasete bu açıdan bakıyoruz. 2011 seçimlerinde mücadelemizi halka anlattık. Ama yeteri kadar anlatamadığımız görüldü. Bu durumu halka daha iyi anlatmak gerektiğini görerek yeniden aday oldum” dedi.

29 mart ön seçim çalışmaları kapsamında Isparta’nın tüm yerleşim birimlerini ziyaret ettiklerini söyleyen Naci Yoldaş “halkımıza sorunları anlatmanın en önemli yolu mutlaka vatandaşla karşı karşıya gelerek temas kurmak. Ancak bunun görsel ve yazılı basın imkanları da var. Biz bu noktada siyaset yaparken onlardan da faydalanıyoruz. Ama yeterince anlatamadığımız seçim sonuçları gösterdi. Biz 29 martta listeye girecek bütün adaylar ve liste dışı kalacak arkadaşlarımızla kol kola halka bunları anlatmaya devam edeceğiz. Isparta 12 yıllık dönemde mağdur edilmiştir. Biz bu noktada Isparta’nın hakkını, hukukunu korumak için yola çıktık” diye konuştu.

 

 

Bu haber 670 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...