Şenol; “ ‘Ben’i Değil ‘Biz’i Tercih Edin! ”

27 Mart 2015 18:44

CHP Isparta Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, ön seçim arifesinde parti üyelerine son kez mesaj verdi. Şenol, “Ben’i değil biz’i tercih edin; CHP’yi el birliği ile iktidara taşıyalım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde gözler Pazar günü yapılacak olan ön seçime çevrildi. CHP Isparta Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol’da ön seçim arifesinde partililere son mesajını verdi. Şenol, açıklamasında iktidar vurgusu yaparak “Ben’i değil, Biz’i tercih edin ki; CHP’yi el birliği ile iktidara taşıyalım” dedi.

Merkezde kahve toplantıları yerine bire bir partilileri evlerinde ziyaret eden CHP Isparta Milletvekili A. Adayı Vedat Şenol, “Biz merkez çalışmamızda üyelerimizi deyim yerindeyse ayağımıza çağırmak yerine biz üyelerimizin ayağına gittik. Mahallelerde üyelerimizi evlerinde ziyaret ettik. Üyelerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Bu son derece önemli bir çalışma oldu. Bugün de bu çalışmalara devam ediyoruz. Şimdi Pazar günü sandık başına gidecek CHP üyelerine, dostlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Ön seçimin ruhuna uygun davranalım. Ön seçim emeğin mücadelesidir. Ön seçim ektiğini biçme mücadelesidir. Üyelerimizin ellerini vicdanlarına koyarak, sadece 29 Mart’ı değil, 7 Haziran ve sonrasını da düşünerek tercih yapmalarını istiyorum” dedi.

Şenol, “Biz bugüne kadar hep kolektif mücadeleyi benimsedik, hatalarımız ‘biz’im hatalarımız, başarılarımız ise ‘biz’im başarılarımızdır. Ben’i değil, biz’i tercih edin ki; 7 Haziran’da iktidara yürüyelim. Ben’i değil, ‘biz’i tercih edin ki; emeği öksüz bırakmayalım. Ben’i değil, ‘biz’i tercih edin ki; örgütlü mücadele ve kolektif ruh kazansın. ‘Ben!i değil, ‘biz’i tercih edin ki; Isparta TBMM’de hakkıyla temsil edilsin. Ve ben iyi biliyorum ki; ‘siz’ ‘biz’i en iyi tanıyanlarsınız” diye konuştu. 

Şenol, ön seçim pusulasındaki sıra numarasının 18 olduğunu da hatırlatarak, partililerden destek istedi.

 

Bu haber 816 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...