‘’Isparta çok farklı bir vekil görecek’’

30 Mart 2015 16:07

Seçim bürosunu halkla birlikte açan MHP Milletvekili aday adayı İşadamı Hüseyin Uçman, vekil seçilmesi halinde çok farklı olacağını belirterek, “Allah nasip eder seçilirsem öncelikle Isparta 13 yılda kaybettiklerini geri alacak, her alanda hizmete doyacak.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, Aksu Caddesi’ndeki Seçim İrtibat Bürosunu cumartesi günü büyük katılımla açtı. Isparta Belediyesi Mehteran Takımının gösterilerinin yanı sıra sazlı – sözlü vatan türkülerinin sunulduğu açılışta helva ve çiğköfte ikramları yapıldı. MHP Milletvekili Aday Adaylarının da tam kadro yer aldığı açılış törenine, İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ile ülkücüler, belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesinin kesiminden önce kurban kesilirken yapılan duanın ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi.

AKP’DE İKİSİ DE DOĞRUYU SÖYLÜYOR

Törenin açış konuşmasını yapan İl Başkanı İsa Yalçın, gönüllerini ortaya koyan milletvekili aday adaylarıyla başarıya ulaşacaklarını belirterek, “Bizler bu seçimlerde zaferi kazanacağız. Son günlerde iktidar partisinde çatlamalar oldu. Artık çuval delindi ve boşalmaya başladı. Basında çıkan bir haber çok hoşuma gitti. Ankara büyükşehir belediye başkanı diyor ki; ‘paralel yapının taşeronu’ ifadelerini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan bahsediyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ta diyor ki; ‘Seçimlerde o yapının talimatlarını yerine getireni parsel parsel Ankara’yı satan adam’ diyor. 13 yıldır iktidarda bulunan AKP’de ikisi de doğruyu söylüyorlar” şeklinde konuştu.

BURASI ISPARTA’NIN SEÇİM BÜROSUDUR

Aday adayı Hüseyin Uçman ise seçim bürosunun tüm Isparta halkına ait olduğunu ifade etti.

Partili ve partisiz herkesi seçim bürosuna davet eden Uçman, “Milliyetçi Hareket Partisi, tüm Türkiye’yi kucaklayan bir partidir. Artık Türkiye’nin kalbi Milliyetçi Hareket Partisi ile atacak. Türk milletinin tek umudu Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi.

LİDER UYKU ORUCU TUTARKEN, BİZE UYUMAK HARAMDIR

‘Yolumuz uzun ve çetin, yükümüz ağır, bu yüzden gece gündüz durmak yok bize...’ diye konuşan Uçman,  “Lider devlet bahçeli uyku orucu tutarken, biz milliyetçi hareket mensuplarına oturmak, yatmak, çalışmamak haramdır, ihanettir. 7 Haziran’a kadar çalışacağız, sıkmadık el, girilmedik ev, ulaşılmadık birey bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

BIÇAK İŞKEMBEYİ DELDİ, PİS KOKULAR GELİYOR

Uçman konuşmasını şöyle sürdürdü:“Son yaşanan olaylar göstermiştir ki, artık işkembeye bıçak değmiş, delinmiştir. Ve ortalık pis kokudan geçilmeyecektir. Vatanı satmakta usta olanlar işi abartmış artık yol arkadaşları satmaya başlamışlardır. 7 Haziran hesap günüdür. Millet için devlet için gelecek nesiller için milliyetçi hareket 13 yıllık tahribatın hesabını soracak, yapılan yolsuzlar, hırsızlıklar ve arsızlıklar cezasız kalmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

SÖZ VERİYORUM, 13 YILDA KAYBETTİKLERİMİZİ GERİ ALACAĞIZ

Ayrıca bütün Ispartalılara buradan sesleniyor ve söz veriyorum: Allah nasip eder milletvekili olursam çok farklı bir vekil göreceksiniz. Öncelikle Isparta 13 yılda kaybettiklerini geri alacak, her alanda hizmete doyacak.”

Bu haber 818 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...