Şenol’dan sitemkâr sözler

2 Nisan 2015 15:27

Bugüne kadar hep ön seçimi savunan ve il başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Vedat Şenol, yarışı 8’inci sırada bitirerek, hüsran yaşadı. Şenol, ön seçimi şu sözle değerlendirdi: “Sonunda Vefa'nın İstanbul’da bir semt olduğunu bende öğrenmiş bulunmaktayım.”

CHP’de Pazar günü gerçekleştirilen ön seçimde beklediğinin altında oy alanların başında il başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Vedat Şenol geliyor. Yaklaşık 2,5 yıl gibi bir süre il başkanlığı yapan Şenol’a üyeler, istediği yetkiyi vermedi. Merkezden 314 ve ilçelerden aldığı 204 oyla toplam 518 oy alan Vedat Şenol, adaylık yarışını 8. sırada tamamladı.

VEFA’NIN İSTANBUL’DA SEMT ADI OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIM

Ön seçimin ardından sosyal medya hesabından sitemkar bir mesaj paylaşan Şenol, “Sonunda Vefa'nın İstanbul’da bir semt olduğunu bende öğrenmiş bulunmaktayım sevgili dostlarım. Sadece önseçim sürecinde bana inanan, bana güvenen, benimle birlikte çalışan sevgili arkadaşlarıma, gerçek dostlarıma yürekten sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Onların vefakarca çalışmaları benim için çok ama çok değerlidir” dedi.

HERKESİ İDARE EDEN İL BAŞKANI OLMAK VARMIŞ!

Öte yandan diğer paylaşımında birinci sıra adayı İrfan Bakır’a başarılar dileyen ve her zaman yanında olduğunu bildiren Şenol, “Yapılan önseçimde parti üyelerimiz sıralamayı belirledi. Tabiî ki üyelerimizin takdiri her şeyin üzerindedir. Önseçimi biz herkesten çok istedik. Bugün olsa yine isteriz. Sadece üzüntüm şudur ki; önseçim dahil her konuda mücadele veren il başkanını herkesin rakip görüp oy verdirmemesi benim kabul edemediğim bir durumdur. Hiçbir şeye karışmayıp herkesi idare eden bir il başkanı olmak varmış. Yine de üyelerimizin takdirine saygımız sonsuz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 676 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...