“Yusuf Erdoğan bunu hak etti mi?”

2 Nisan 2015 15:29

CHP’nin ön seçimde 178 oyla 12’inci sırada yer alan eski İl Başkanı Yusuf Erdoğan, özeleştiri yaptı. 6 yıl il başkanlığı olmak üzere partide 12 yıl görev yaptığını belirten Erdoğan, “Yusuf Erdoğan bunu haketmiş miydi? Demek ki kendimizi yeteri kadar anlatamamışız” dedi.

CHP’de ön seçimin ardından ilk açıklama eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Yusuf Erdoğan’dan geldi. Çıkan sonuca parti adına sevindiğini ancak kendi adına üzüldüğünü ifade eden Erdoğan, “Üzüldüğüm tek nokta var; partililere şunu sitem edebilirim; Yusuf Erdoğan bunu haketmiş miydi? Çünkü Yusuf Erdoğan 12 yıldır partide her kademede görev yaptı. Yusuf Erdoğan, 6 yıl il başkanlığında CHP’yi çok iyi temsil ettiğine ve alıp bir yerlere götürdüğüne inanıyor. Ama yarış, tercih ve karara saygı duyuyorum.

YUSUF ERDOĞAN YETERİNCE GÜVEN VEREMEMİŞ

CHP’nin üyelerine gönül koyacak değiliz. Yolun başındayız. Hiçbir üyemize sitem veya gönül kırgınlığı yoktur. Demek ki Yusuf Erdoğan 12 yıl boyunca kendisini anlatamamış. Oturup, kendimize bakacağız. Eksiklerimizi üyelerimize anlatma görevim olacaktır. Aldığım mesaj demek ki 12 yıl boyunca üyeler Yusuf Erdoğan’a yeterince güvenenmiş. Yusuf Erdoğan güven vermemiş. Bu nettir” şeklinde konuştu.

VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASI GEREKİYOR

Öte yandan 18 aday adayıyla girilen ön seçim sürecinde herkesin sonuna kadar çalışma sözü verdiğini hatırlatan Erdoğan, şunları söyledi: “Temennim dün verilen bu sözlerin yarın da yerine gelmesi. Artık ben, sen olamadık olayı değil, ülkeye bakmamız gerekiyor. Ülkeye bakmamız lazım. Ülkede yanlış giden şeylere halkın artık dur demesi lazım. Bunu da CHP’nin yapacağını temenni ediyorum.

CHP KULVARINDA HER ZAMAN KOŞACAĞIM

Isparta’da 4 adayımız belirlendi. Kendilerine başarılar dilerken arkalarında olacağımı bir kez daha taahhüt ediyorum. İstemeseler de ben CHP’nin kulvarında her zaman koşacağım. Ben kendimi tanıdığımda CHP’liydim, ölürken de CHP’li olacağım.”

 

 

Bu haber 809 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...