“İlk 2 aday çok çalışırsa 3 ve 4 vekil çıkabiliriz”

2 Nisan 2015 15:30

CHP’nin ön seçiminde 3. sırada çıkan Mustafa Ceyhan, İl Başkanlığına teşekkür ziyaretinde partinin başarısı için mücadeleye devam edeceklerini bildirdi. Ceyhan, “İlk 2 arkadaş çok çalışırsa 3 ve 4 vekil çıkabilir. 3. aday, üçüncü özelliğine göre çalışır, rahat olun” dedi.

CHP’nin pazar günkü ön seçiminde 1017 oyla 3. sırada çıkan Mustafa Ceyhan, dün parti binasına gelerek İl Başkanı Senayi Demirkol ve partililere teşekkür ziyaretinde bulundu. En çok oy aldığı Eğirdir, Keçiborlu ve Yenişarbademli’den başlayarak ilçelere teşekkür ziyaretinde bulunduğunu ifade eden Ceyhan, “İl ve ilçe başkanlıklarımıza teşekkür ederim.  Çok güzel bir ön seçim süreci geçirdik. Arkadaşlarımız bu kadar uygun görmüştür.  2650 arkadaşımız katılım yaptı. Bunlardan 1017’si bizi uygun gördü. Oy verene de vermeyene de saygı duyuyoruz ve teşekkür ediyoruz. Partimizin başarısı için mücadelemize devam ediyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

PARTİMİZE BİR İVME KAZANDIRDI

İl Başkanı Senayi Demirkol da Ceyhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kısa sürede de olsa Ceyhan’ın demokratik ve medeni şekilde mücadele ettiğini belirten Demirkol, “Partimize bir ivme kazandırdınız ve hareket getirdiniz. Bu konuda kutluyorum. Tabi üyenin iradesi gerçekleşmiştir. Sizden isteğimiz bundan sonra da çalışmalarımıza devam etmemizdir” dedi.

İLK 2 ARKADAŞIN ÇALIŞMALARI ÇOK ÖNEMLİ

Daha sonra partililerle sohbet eden Mustafa Ceyhan, partililerden gelen‘Isparta’da neden 3 vekil çıkarmayalım?’ sorusuna şu yanıtı verdi: “Birinci ve ikinci sıradaki aday arkadaşların çalışmaları çok önemli. 3. sırada adayı olarak elimizden geleni yapacağız. İlk 2 arkadaş çok çalışırsa 3 ve 4 çıkabilir. 3. aday üçüncü özelliğine göre çalışır, rahat olun.”

 

 

Bu haber 735 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...