“Isparta için önemli bir yatırım”

1 Kasım 2012 18:39

İşadamı Şevket Demirel, Barida Hotels’de düzenlenen yemekte Isparta ve ülkenin gelişimi ve sosyo – ekonomik gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu.

Ülke ve bölge ekonomisinin önemli isimlerinden İşadamı Şevket Demirel ile ailesi, Isparta’nın önde gelen bazı iş adamı ve sivil toplum örgütü başkanları ile önceki akşam yemekte bir araya geldi. Saat 19.30’da başlayan akşam yemeği Barida Hotels Hazar Restoranı'nın VIP salonunda gerçekleşti. Yemeğe; İşadamları Hasan Köse, Atilla Süldür, Aksu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Beyhan, Isparta TED Koleji Kurucu Temsilcisi Mustafa Çobaner, Eczacı ve Türk Diabet Cemiyeti Isparta Şubesi Başkanı Mustafa Aytaç, Özel Isparta Hastanesi Doktorlarından ve Türk Diabet Cemiyeti Isparta Şubesi Başkan Vekili Dr. Tuna Esin katıldı.

DEMİREL; “ISPARTA İÇİN ÖNEMLİ BİR YATIRIM”

İşadamı Şevket Demirel yemek sonrası beraberindeki konuklarla birlikte Isparta’nın gündemi, gelişimi ve sosyo - ekonomik gidişatı üzere sohbet ettiler. Ayrıca iş adamları Barida Hotels'in Isparta ve bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu, otelle ilgili aldıkları yorumların olumlu olduğunu ve zamanla Isparta ekonomisinin gelişmesinde otelin daha da güzel işlere imza atacağını belirttiler.

Bu haber 773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...