‘’Gittiğim yerlerde oy istemedim olayları anlattık’’

2 Nisan 2015 16:06

Önseçim sonrası parti merkezine ziyarette bulunan CHP Milletvekili adayı İsa Dinçtürk, ‘’Biz gittiğimiz yerlerde oy istemedik. Olayları anlattık. İnsanlar olaylara duyarsız değil. Bu mücadele dil birliği ve eylem birliği şeklinde gitmesi lazım. Sadece dil birliği yetmiyor’’ dedi.

Önseçimden 2. sırada çıkan CHP Milletvekili adayı İsa Dinçtürk, süreci anlattı. Ön seçim havasını çok güzel yaşadıklarını ve il örgütünün de üzerine düşeni layıkıyla yaptığını belirten Dinçtürk, ‘’Seçmenimiz üzerine düşeni yaptı. Sonuçlara son derece saygılıyız. Sonuçlar bizim için de iyi, partimiz için de iyi. Mücadeleye devam edeceğiz’’ dedi.

‘’MÜCADELENİN DİL BİRLİĞİ VE EYLEM BİRLİĞİ ŞEKLİNDE GİTMESİ LAZIM’’

İnsan ve emek merkezli düşünen bir parti olduklarına dikkat çeken Dinçtürk, şunları söyledi; ‘’Örgütümüz bu anlamda iyi bir sınav verdi. Üyelerimize güven çok isabetli bir kararmış. Bunu da yaşama geçirdik. Teşekkür ziyaretlerine başladık. Üyelerimizin dışında bizi tanıyan insanlar da koşarak geldi. İnşallah bu teveccühü karşılayacağız. Büyük ilgi var. Bunu karşılayamazsak hayal kırıklığı olur. Önümüzde ciddi bir sınav var. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Biz gittiğimiz yerlerde oy istemedik. Olayları anlattık. İnsanlar olaylara duyarsız değil. Duyarlılık işimizi kolaylaştırıyor. Bu mücadele dil birliği ve eylem birliği şeklinde gitmesi lazım. Sadece dil birliği yetmiyor. Ben öğrenciyken 1989’daki yerel seçimlerde bu kadar ilgiyi görmüştüm. Neredeyse yüzde 40 oy almıştık. Şimdi o havayı burada görüyorum. Bu havayı karşılamamız lazım. 10 Nisan’a kadar bir program yapacağız. Kendime ait bir ofisim olacak. mevcut ofisim devam edecek. Kent merkezinde bir ofis düşünüyoruz. İrfan ağabeyle ortak olabilir olmasa da açacağız. Ön seçimde olduğu gibi her yere ulaşacağız.’’

‘’ÜYENİN İRADESİNE KİMSENİN İTİRAZI OLAMAZ’’

Öte yandan İsa dinçtürk’e teşekkürlerini sunan CHP İl Başkanı Senayi Demirkol da ‘’İsa beye teşekkür ediyoruz. İyi bir ön seçim kampanyası yürüttü. Diğer adayları suçlamadan kendinizi anlattık. Üyenin iradesi gerçekleşti. Buna kimsenin itirazı olamaz. Belki bazı arkadaşların gönlünden başka birileri geçiyor olabilir ama bunu kabullenmeliyiz. Bundan sonra çalışmaya devam edeceğiz. Bütünlüğü bozmadan hedefimiz birinci parti olmak. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 619 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...