Özel çocuklara park alanı kazandırılacak

3 Nisan 2015 18:37

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Otistik Bireyleri Koruma ve Dayanışma Derneği başkan ve yöneticileri ile aileler ve çocukları Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem’i makamında ziyaret etti.

Otizme dikkat çekmek amacıyla Isparta’da faaliyetlerini sürdüren Otistik Bireyleri Koruma ve Dayanışma Derneği şehirde bir dizi aktivitelerde bulunarak farkındalık oluşturdu.

Isparta’da bir yürüyüş etkinliği düzenleyen dernek, etkinlikler kapsamında Isparta Belediyesi’ni de ziyaret etti. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem tarafından kabul edilen Otistik Bireyleri Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Uygun, yöneticiler, hocalar ve veliler ile öğrenciler, belediyeden çocukların rahatlıkla kullanabilecekleri bir park alanı ile yer talebinde bulundu.

Dernek Başkanı Hayriye Uygun, bugüne kadar yaptıkları faaliyetler ve yapacakları etkinlikler ile ilgili bilgiler verirken, çocukların rahatlıkla kullanabilecekleri bir park ve dernek binasına yer kazandırılması ile ilgili olarak yer talebinde bulundu.

Isparta Belediyesi olarak kamu yararına faaliyet gösteren derneklere yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Recep Erdem, Otistik Bireyleri Koruma ve Dayanışma Derneği’nin yer talebinin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Erdem ayrıca, çocukların rahatça oyun oynayabilecekleri park alanı ile ilgili olarak da gerekli planlamanın yapılacağını ve özel çocuklara güzel bir park alanı kazandırılması için adımların atılacağını söyledi.

Bu haber 632 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...