‘’Bir tane Isparta var başka Isparta yok’’

3 Nisan 2015 18:38

ITSO Başkanı Başdeğirmen’e ziyarette bulunan MHP Milletvekili aday adayı İsmail Bacak, yetki verilmesi halinde Isparta’daki STK’lar ile kol kola çalışacağının sözünü verdi. Başdeğirmen de oy verirken hissi hareket edilmemesi gerektiğine değindi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret eden MHP Milletvekili aday adayı İsmail Bacak, destek istedi. Isparta’yı hak ettiği noktada temsil edebilmek için aday adayı olduğunu ifade eden Bacak, ‘’Sizlerin desteği ile inşallah bu yetkiyi almak istiyorum. Bu anlamda ziyaret etmek istedim. İnşallah görev bize verilirse sizinle kol kola çalışacağıma söz veriyorum. Isparta bir tane başka Isparta yok. O yüzden biz de bu memleketten ekmek yiyorsak bu memlekete iyi bakmamız lazım’’ dedi.

‘’OY VERİRKEN HİSSİ DAVRANILMAMALI’’

Öte yandan duygularını dile getiren Başdeğirmen de ‘’Isparta’ya vakıf olan Isparta’nın sorunlarını b,ilen Isparta sorunları kendi sorunları gibi yürekten karşılayacak olan vekillere ihtiyacımız var. Hissi hareket etmemiz lazım. Hissi hareket edersek memlekete zarar veririz. Bu melekte hizmet edebilecek insanları seçmemiz lazım. Bu benim kardeşim bu benim arkadaşım deyip de oy verirsek memlekete zarar veririz. Sadece dostluk değil. Dostluğun yeri ayrıdır, hizmet ayrıdır’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...