Eğirdirspor Kendi Sahasındaki Son Maçına Çıkıyor

4 Nisan 2015 12:38

Bölgesel amatör lig 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor, 2014-2015 sezonunun kendi evindeki son maçına çıkıyor.

Ligin son iki haftasına girilirken, şu ana kadar 26 puan toplayan temsilcimiz, gelecek yılda bölgesel amatör ligde ilimiz ve ilçemizi temsil etmeye devam edecek.

Bu bağlamda 4 Nisan Pazar günü saat: 15.00’de Eğirdir İlçe stadında Pamukkale spor’u ağırlayacak. Eğirdirspor, Pamukkalespor maçı hazırlıklarını Eğirdir ilçe stadında sürdürmeye devam ederken, takımda moraller yerinde.

Gelecek yıl Şampiyonluğa oynayacak bir ekip kuracaklarını dile getiren Eğirdirspor Kulübü başkanı Halil İbrahim Uysal “ Bu yıl bölgesel Amatör lig 7. grupta büyük il takımlarını yenerek, Eğirdir’in ve Isparta’nın adını her platformda adını duyurmaya çalıştık. Bu yıl ki ligde kalma hedefimizi gerçekleştirmemizde bizlere yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki yıl daha iyi bir takım kurarak, 3. lig’e çıkacağız. Bu konuda çalışmalarımıza şimdiden başladı. Hafta sonu oynayacağımız Pamukkalespor maçından da 3 puan almak istiyoruz. Bu maça Tüm sporsever halkımızı davet ediyorum dedi.

                

Bu haber 915 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...