"Vatandaşlarımız Mağdur Kalmıştır"

6 Nisan 2015 15:04

Eski Büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı, Şarkikaraağaç’ta ilçe teşkilatını ve Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili A. Adayı eski büyükelçi Hüseyin Avni Bıçaklı, Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve MHP İl ve İlçe yönetimi ile birlikte, Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Mustafa Atılgan ve Şarkikaraağaç Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Gedik’i ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Şarkikaraağaç’ta vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan ve geçen günlerde tüm Türkiye’de yaşanan elektrik kesintisine de değinen Büyükelçi Bıçaklı, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Büyük çaplı kesintinin frekans kopmasından olduğunu söyleyenlerle, terör eylemi olduğunu iddia edenler iki ayrı cephede mevzilenmişlerdir. Bunun yanı sıra, elektrik fiyatlarının anlık belirlenmesi, üretici firmaların arıza bahanesiyle 'düşük fiyat' saatlerinde elektrik satmaktan kaçınmaları iletim sisteminde zincirleme sorunlara sebebiyet verdiği de bilinmektedir. Diğer yandan, Türkiye ile AB arasındaki elektrik hattı kopuşunun kesintide rol oynadığı oldukça fazla dillendirilmektedir. Sebep ne olursa olsun, elektrik iletim sistemindeki tıkanıklık ve açmazlar Türkiye'nin ışığını söndürmüş, vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açmıştır.

Türkiye'nin başına bela olan ampul patlamakla kalmamış elektriği de kesmiştir.

Kaçak saray haram santrallerle parlayıp, hırsızlık trafolarıyla aydınlanırken, ülkemiz baştan ayağa karanlıkta kalmıştır.

Enerji sektöründeki plansız ve kontrolsüz özelleştirme furyası, sistemik handikaplar, kârdan başka gözü hiçbir şey görmeyen yandaş şirketlerin neden olduğu çarpıklıklar muhatap kalınan sıkıntıların ana kaynağıdır.” dedi.

Bu haber 627 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...