İnsanlığın reçetesi POMGRAND

7 Nisan 2015 16:55

Isparta Belediyesi şirketlerinden BELMAŞ bünyesinde kurulan, bugüne kadar AR-GE ve deneme üretimlerini tamamlayan, ardından da TSE belgesi ve diğer belgelerini alan İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası bünyesindeki pomza esaslı POMGRAND marka izolasyon malzemelerinin satışı başlıyor.

Pomgrand markasıyla, pomza esaslı yalıtım ve izolasyon malzemesini üreten BELMAŞ İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Laboratuvarlarımızdaki AR-GE çalışmaları sonrasında kendi markamızı, en üst kalitede oluşturduk. Pomza esaslı yalıtım malzememiz üretilmiştir” dedi.

Fabrikanın kurulması için yoğun çaba sarf ettiklerini, yoğun araştırma ve geliştirme faaliyetleri sürdürdüklerini anlatan Başkan Günaydın, “Başka fabrikalarda en fazla saatte 5 ton üretilebilen bu tarz ürünler bizim fabrikamızda saatte 15 ton üretiliyor. Bunlar AR-GE çalışmaları neticesinde oldu. Yüksek seviyede üretim yapıyoruz. Türkiye’deki emsallerinin en büyük fabrikası oldu” dedi.

Gerek kapasite, gerekse kalite olarak en yüksek seviyede üretim ve satışına başlandığını duyuran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  “Pomgrand olarak ürettiğimiz yalıtım malzememizin TSE’sini de aldık” derken, bu günlere gelinmesi için çok çaba sarf edildiğini aktardı.

Fabrikanın tamamen öz kaynaklarla yapıldığını söyleyen Başkan Günaydın, bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de sermaye artışında yardımcı olduğunu belirterek,  “Bu fabrikamızın yapımını kendi gücümüzle birleştirdik. Yüzde 100’ü kendi gücümüzle yapılan bir fabrikadır. Sevinçle söylüyorum, Pomgrand bizim belediyemizin ürettiği en kaliteli pomza esaslı yalıtım malzemesidir” şeklinde konuştu.

Pomgrand’ın tamamen doğal olduğunu, kimyasal bir tesiri ve yanıcılığının da bulunmadığını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Pomgrand’ın kanserojen içermediğini, yangınlarda insanların diğer yalıtım ürünlerinin ortaya çıkardığı zehirden hayatlarını kaybettiklerini söyledi. Günaydın, “Pomgrand kalite ve diğer yönleriyle insanların sağlığı açısından, izolasyon açısından insanlığın reçetesidir. Emin adımlarla yürüyerek, en kaliteli ürünü ürettik. Bunu müjde etmek istiyorum. Önce Türkiye’m, sonra dış ülkelere satılacak.  Dış ülkelerden de şimdiden bizim yetiştiremeyeceğimiz miktarlarda talepler başladı. İşte kalite ve doğallık bu Pomgrand’dadır” görüşlerinde bulundu.  

 

 

Bu haber 671 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...