Polis Teşkilatı 170’nci yaşını kutluyor

7 Nisan 2015 17:01

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Halil Altan Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Polis Teşkilatının 170. Yılını kutlayan Vali Özkan, millet olarak huzur ve güven içinde yaşamımıza temin eden Polis Teşkilatının hukuksal bir zeminde modern toplumların ihtiyacı olan müreffeh bir yaşamı tesis ettiğini belirti.

Emniyet Teşkilatı ve milletimizin hep iç içe olduğunu vurgulayan Vali Özkan Polis Teşkilatının, hizmetlerini iyileştirmek için yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ve çağın gelişen teknolojilerine ayak uydurarak huzur ve emniyeti sağlama konusunda gerekli olan hizmetleri layıkıyla yerine getirdiğini söyledi.

Ülkemizde toplumsal sorunlara karşı önleyici hizmetleri yerine getiren Polis Teşkilatının önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali Özkan, toplumsal düzeni bozacak her türlü illegal faaliyete karşı hukuk çerçevesinde görev yapan Polis Teşkilatının aynı zamanda Cumhuriyetimizin temel koruyucu unsurlarından olduğunu kaydetti.

Vali Özkan konuşmasının sonunda ise; “Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, huzur ve güvenliğini sağlamak adına, zaman mefhumu gözetmeksizin, fedakârca görev yapan, suç  ve suçlulara karşı sürdürülen çalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen; yasalara saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıldönümünde; Emniyet Teşkilatın da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Gününü bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna İl Emniyet Müdürü Halil Altan tarafından Polis Evinde düzenlenen yemeğe Vali Vahdettin Özkan ve Eşi Dr. Ruhan Özkan’da katılarak ailelerle bir araya geldi.

                

Bu haber 727 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...