“Uyuşturucu ile Mücadeleye Gel Kardeşim” Etkinliği Düzenlendi

8 Nisan 2015 15:26

SDÜ Politika Tasarım Kulübü tarafından Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde “Uyuşturucu ile Mücadeleye Gel Kardeşim” etkinliği düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın ardından programın açılış konuşmasını yapan Politika Tasarım Kulübü Başkanı Osman Şen, “ Mehmet Aslan’ın başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi olan “Gel Kardeşim” projesine, SDÜ öğrencileri olarak bir nebze olsun katkı sağlamak amacı ile bu etkinliği düzenledik” dedi. Mehmet Aslan’ı üniversitemizde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Program konuğu Mehmet Aslan,  çıktıkları yolda “Gel Kardeşim” mücadelesinin aynı zamanda hayat mücadelesi olduğunu dile getirerek “Bizim vatanı, milleti koruduğumuz gibi korumakla mükellef olduğumuz Türk gençliği var.” dedi.

Uyuşturucuya başlamanın arkadaş çevresiyle geliştiğini söyleyen Aslan, kişinin çevresini değiştirmediği takdirde tüm tedavilere rağmen zihinsel olarak bağımlılıktan kurtulamayacağını söyledi.

Programın sonunda Mehmet Aslan’a,  Politika Tasarım Kulübü tarafından plaket takdim edildi.

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...