4 gün önce bıçaklanan şahıs öldü

2 Kasım 2012 18:56

Senirkent ilçesinde 4 gün önce Türkan Kara isimli bayan’ın kendisine sözlü olarak ‘Seninle beraber olmak istiyorum dediği’ iddiasıyla karın bölgesinden bıçaklayarak ağır yaraladığı Veli Toraman tedavi gördüğü hastanede öldü

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Senirkent ilçe merkezinde meydana gelen olayda 19 yaşındaki Türkan Kara evli olan Veli Toraman ile Karaaslan mevkiinde bir çiftlik evinde buluştu. Türkan Kara ve Veli Toraman bir süre sonra tartışmaya başladı. Daha sonra Türkan Kara çantasından çıkardığı bıçakla Veli Toraman’ı karın bölgesinden bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ambulansı çağırmasıyla Senirkent Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Veli Toraman ilk müdahalesinin ardından Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. 4 gündür yoğun bakımda gözetim altında tutulan Veli Toraman hayatını kaybetti.

Olayın ertesi sabahı Senirkent Emniyet Müdürlüğüne teslim olan Türkan Kara ilk ifadesinde, Veli Toraman’ın kendisine sözlü olarak seninle beraber olmak istiyorum dediği gerekçesi ile bıçakladığını itiraf etti. Türkan Kara ifadesinin ardından cezaevine gönderildi. Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı.  Senirkent Kaymakamı Ali Yılmaz ise olay ile ilgili yaptığı açıklamada: “Veli Toraman’ın vefat ettiği haberini öğrendik. Adli soruşturma başlatıldı” diye konuştu. Veli Toraman dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...