Vali Özkan’dan Türk polis teşkilatının 170. Kuruluş yıldönümü mesajı

10 Nisan 2015 17:23

Vali Vahdettin Özkan, Türk Polis Teşkilatının 170’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özkan’ın mesajı şöyle: “Gücünü  halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Devlet ile vatandaş arasındaki diyaloğun en önemli basamaklarından birini oluşturan Polis Teşkilatı, İlimizde de 'Vatandaş Odaklı Kamu Hizmeti' anlayışıyla çalışmalarını yürütmektedir.

Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, huzur ve güvenliğini sağlamak adına, zaman mefhumu gözetmeksizin, fedakârca görev yapan, suç  ve suçlulara karşı sürdürülen çalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen; yasalara saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıldönümünde;

Emniyet Teşkilatın da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Gününü bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum.

 

Bu haber 669 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...