‘’Tarih yazacağız’’

10 Nisan 2015 17:26

CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Bakır, 7 Haziran seçimlerinde Isparta’da tarih yazmak istediklerini belirterek, “2-3 milletvekili hedefliyoruz. Ama bu bizim çalışmamıza bağlı. Bizim mücadelemiz yeni başlıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili adaylarını belirlemek için hakim huzurunda ön seçim yapmış ve birinci sırada İrfan Bakır çıkmıştı. CHP’ye gönül veren üyelerin teveccühlerinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Bakır, “Bu bir demokratik mücadele sonucu oldu. Sonucun adilane olduğunu düşünüyorum. Her bir üye arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizim asıl mücadelemiz yeni başlayacak” dedi.

2-3 VEKİL ÇIKARMAK İSTİYORUZ AMA BU BİZİM ÇALIŞMAMIZA BAĞLI

Öte yandan AK Parti’den aday adayı olan ancak listenin belirlenmesinin ardından istifa ederek CHP’ye destek isteyen Mehmet Aybatılı’ya teşekkür eden İrfan Bakır, “Isparta’da tarih yazmayı hedefliyoruz. 2-3 milletvekili çıkarma amacındayız. Ama bu bizim çalışmamıza bağlı. Bizim mücadelemiz yeni başlıyor. Diğer partilerden aday arkadaşlara da başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 1027 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...