“Hırsızların, Polisi Değil; Polislerin Hırsızları Yakaladığı Günlere…”

11 Nisan 2015 13:09

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü sebebiyle yayımladığı yazılı açıklamada, iktidara ince bir gönderme yaptı.

Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir basın açıklaması yayımladı.

Yaptığı açıklamada, inceden inceye AKP iktidarını da hedef alan Çapraz, Türk Polis Teşkilatı şehitlerini rahmetle ve minnetle andığını ifade ederek, tüm emniyet mensuplarının günlerini kutladı.

ÇAPRAZ: “HIRSIZLARIN, POLİSİ KOVALADIĞI DEĞİL;

POLİSLERİN, HIRSIZLARI KOVALADIĞI GÜNLERE…”

AKP iktidarını ve yaşanan yolsuzluk operasyonlarını da manidar cümlelerle eleştiren Başkan Çapraz, “Bugün içerisinde bulunduğumuz sancılı, sıkıntılı ve endişe verici durumdan, emniyet mensuplarımızın siyasiler tarafından azarlanmadığı, hor görülmediği, emniyet mensuplarımızın hırsızlar tarafından kovalanması yerine emniyet mensuplarımızın hırsızları kovaladığı günlere milletimizin azim ve kararlığıyla ile ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur” dedi.

“KAHRAMAN POLİSİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Çapraz, “Türk Milletinin bekası ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ebedi varlığı için can veren aziz emniyet mensubu şehitlerimizi rahmet ve dua ile anıyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun… Ülkemizin her köşesinde adaletin ve huzurun temini için can siper hane fedakârlıkla ve kahramanlıkla görev yapan emniyet mensuplarımızın bu özel gününü ve Türk Emniyet Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü en kalbi duygularımla kutlarım” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Bu haber 630 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...