Yükümlülere kitap hediyesi

13 Nisan 2015 15:39

Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Kütüphan-e Türkiye Projesi kapsamında Kütüphanemizde, Denetimli Serbestlikten gelen yükümlülere kitap okuma alışkanlığını kazandırma ve kütüphaneleri kullanarak topluma uyum sağlamaları konusunda bir proje hazırladı.

Söz konusu projeyi uygulamak üzere Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bir Protokol imzalandı.

Konu ile ilgili olarak Kütüphane müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ve Hacettepe Teknokent-Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayesinde yürütülmekte olan “Kütüphan-e Türkiye Projesi” nin pilot uygulamasında İlimiz Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi de bulunmaktadır.

Müdürlüğümüz, Kütüphan-e Türkiye Projesi kapsamında Kütüphanemizde, Denetimli Serbestlikten gelen yükümlülere kitap okuma alışkanlığını kazandırma ve kütüphaneleri kullanarak topluma uyum sağlamaları konusunda bir proje hazırlamıştır.

Söz konusu projeyi uygulamak üzere Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ile İlimiz Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bir Protokol imzalanmıştır.

Yükümlülere okuyacakları kitapların desteğini Iyaşpark ve Can Yayınları sağlamış olup okudukları kitaplar kendilerine hediye edilecektir” denildi.

 

Bu haber 571 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...