“Halk, 2011 seçimlerinde haksızlığa uğradığımı düşünüyor”

14 Nisan 2015 17:54

CHP ile 1978 yılında tanışan ancak siyasete 2011 yılında giren milletvekili adayı İrfan Bakır, kendini “Halk kahramanı” olarak tanımladı. Aday olmasından sonra tekrar sahalara dönen Bakır, halkın geçen seçimlerde kendinin haksızlığa uğradığını düşündüğünü söyledi.

CHP’nin ön seçiminden 1. sıra Milletvekili Adayı olarak çıkan İrfan Bakır, düşüncelerini açıkladı. Demokratik bir mücadele sonucu bu sırada çıktığını ifade eden Bakır, “Sonucun adilane olduğunu düşünüyorum. Her bir üye arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu bir emek meselesidir. Sevmelerinden kaynaklanan bir emek meselesidir. İnsanlar sevdi, senelerin vermiş olduğu emek olduğu için böyle bir teveccüh gösterdiler” dedi.

“BENİ HALK KÖYLERDE ÇALIŞIRKEN TANIDI”

CHP seçmeninin kendini köylerde çalışırken tanıdığını ve onlarla bugüne kadar iç içe yaşadığını belirten Bakır, “Bilindiği üzere 2011 seçimlerinde de aday olmuştum. Halkın arasında geçen sözlerden dolayı da CHP seçmeni beni tanıdı. CHP’yle 1978 yıllarında tanışıyordum ancak siyasete girmem 2011’de başladı. Halk, 2011 seçimlerinde birinci sırada yer almamamı haksızlığa uğramış olarak görüyor. Halk her şeyin doğrusunu görüyor. Halk ne derse o oluyor zaten” diye konuştu.

“CESUR BİRİYİM”

Uzlaşmacı ve cesur bir kişiliğe sahip olduğunu ifade eden Bakır, “Kavgacı değilim ancak bu da yüreksiz anlamında algılanmasın. Bağrışma, çağrışma dönemi geçti artık. Şamatayı pek sevmiyorum. Isparta’yla ilgili 1­2 enerji projelerim var. Onları yakın zamanda açıklayacağım. Ben yapamasam da Ticaret ve Sanayi Odası'na vereceğim. Yol projelerim var. Seçilirsem memleketin sorunlarını partiye sunacağım” şeklinde konuştu.

Bu haber 715 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...