Elektrik kesintisi

15 Nisan 2015 15:13

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 19 Nisan 2015 Pazar günü 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Sav kasabası ve bazı fabrikalarda elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda; “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Isparta İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

19 Nisan 2015 Pazar günü 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Sav DM-Fabrikalar çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Sav Kasabası Fatih Mahallesi, Metemar, Lukoil (Yürekli) Petrol, Serkaya Mermer, Özenir Et ve Entegre Tesisi, Rosense Gül Ürünleri ve Işık (Pınar) Gıda ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Bu haber 757 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...