“Halk, AKP’ye gereken dersi sandıkta verecektir”

16 Nisan 2015 14:47

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Keçiborlu İlçe Örgütü’ne yaptığı ziyarette partililere teşekkür ederek, ilçedeki esnaflar ile kahvehaneleri ziyaret etti. İktidara yüklenen Dinçtürk, “7 Haziran’da halkımız kindar yöntemlerle değil, demokratik tercihleriyle AKP’ye dersini verecektir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Keçiborlu İlçe örgütüne teşekkür ziyaretinde bulundu.

CHP İl Başkanı Senai Demirkol, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve partililerin bulunduğu ziyarette, Keçiborlu İlçe Başkanı Hüseyin Güllü ve partililerin yer aldığı ziyaret etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

VERİLEN DESTEĞE TEŞEKKÜR…

CHP’nin bu yıl ilk defa gerçekleştirdiği seçim öncesi ön seçimlerde, ikinci sırayı alarak milletvekili adaylığında 2.sırayı alan İsa Önder Dinçtürk, “Cumhuriyet Halk Partisi, bu kez adına yakışır şekilde, demokrasinin gerektirdiği gibi milletvekili adaylarını partililerin seçmesini sağlamıştır, halkın istediği aday adayları aday olarak listeye girmiştir. Ön seçimlerde hiçbir şüphe ve şaibeye pirim verilmeden, halkın istediği bir seçim yapılmıştır. Bu çerçevede parti üyelerimiz de bizi 2. sıra milletvekili adayı olarak listeye taşıdılar. Yapılan ön seçimlerde verdiğiniz desteklerden dolayı başta İlçe Başkanımızı Hüseyin Güllü olmak üzere, tüm partililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BU SEÇİM, CUMHURİYETİN VAR OLMA YA DA SİLİNME SEÇİMİDİR”

Keçiborlu İlçe Örgütü’nde partililere seslenen Dinçtürk, 7 Haziran Genel seçimlerinin önemini vurgulayarak, bu seçimler öncesinde çok çalışılması gerektiğinin altını çizdi.

Dinçtürk, “Bu seçim Cumhuriyetimizin var olma ya da silinme seçimidir. AKP iktidarının ülkemize verdiği sıkıntılardan ve bu ülkede hali hazırda uygulanan diktatörlük rejiminden kurtarmak adına her zaman olduğu gibi yine Cumhuriyet Halk Partisi var. Halkımız son dönemde bizlere gerçekten yoğun bir teveccüh gösteriyorlar. İnşallah bu teveccühleri oya çevirerek, ülkemizi hak ettiği yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

KEÇİBORLU’YU KARIŞ KARIŞ DOLAŞTI…

Partililerle ilçe örgütü binasında bir süre sohbet ederek, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi görüş alışverişinde bulunan Dinçtürk, daha sonra kalabalık bir grupla Keçiborlu’nda esnafları ve kahvehanelerini gezdi. Dinçtürk, ilçede gezdiği esnaflar ve kahvehane sakinleri tarafından ilgiyle karışlanarak, 7 Haziran için oy sözü aldı.

“DİLENCİ GİBİ GEZİN, BİZİ BUNLARDAN KURTARIN!”

Kahvehanelerden birinde yaşlı bir vatandaşın “Gerekirse dilenci gibi gezin, 4 vekil çıkartın ve bizi bunlardan kurtarın!” söylemine karşılık veren Dinçtürk, “Sen hiç merak etme amcacığım, onlar vatandaşa nasıl sıfırladıysa, biz de 7 Haziran’da onları sıfırlayacağız. 7 Haziran’da halkımız; kindar yöntemlerle değil, demokratik tercihleriyle AKP’ye dersini verecektir. Biz, bu halkın öcünü sandıkta alacağız” dedi.

Bu haber 663 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...