“3 Hilale verilen her oy mazluma şifa, garibe deva, kardeşliğe rızadır”

16 Nisan 2015 15:04

Belediye İşhanı önünde kamuoyuna seslenen MHP Milletvekili adayları, hep bir ağızdan iktidara yürüdüklerini haykırdı. Özellikle 3. sıra milletvekili adayı A. Ziya Nuhoğlu’nun halka verdiği mesaj büyük alkış topladı. Adaylar, İl Başkanı Yalçın ve Belediye Başkanı Günaydın tüm halktan destek isteyerek MHP iktidarında Isparta’ya büyük hizmetlerin geleceğinin sözünü verdi.

MHP Milletvekili Adayları dün Belediye İşhanı önünde kamuoyuna tanıtıldı. Törene katılım oldukça yoğun oldu. Mehteran takımının gösterisiyle başlayan törende kurban kesildi, dualar edildi. Etkinliğin ilk konuşmasını MHP İl Başkanı İsa Yalçın yaptı.

“ALINLARI SECDEDEN KALKMAYAN BU ZİHNİYETİN

ELLERİNE HARAM PARA ÇALINDIĞINI HERKESE ANLATACAĞIZ”

İktidar yürüyüşünü dualarla başlatmak istediklerini belirten Yalçın, MHP’nin 13 yıldan beri kimsesizlerin kimi diye iktidara gelen AK zihniyetinden kurtulmak için gece gündüz demeden tüm gücüyle çalıştığını vurgulayarak “Bunların ellerinden tesbih, ağızlarından dua, alınları secdelerinden kalkmayan insanların ellerine haram paralar, alınlarına da bir çok haram paraların çalındığını anlattık. Anlatmaya devam edeceğiz. Allah’tan başka kimseden korkumuz yoktur” dedi.

“HALEP ORADAYSA ARŞIN DA BELEDİYEMİZDE”

Öte yandan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, beklenen günün yaklaştığını belirterek “Şuan anketlerde ve çeşitli çalışmalarda Isparta’da değil Türkiye’de bir dönüşüm hareketi başlamıştır. Geçtiğimiz süreçte belediyemize bir sürü iftira attılar, saldırdılar. Halep oradaysa arşın da belediyemizde. İktidara geldiğimiz anda göreceksiniz aynı Isparta Belediyesi gibi dürüst bir şekilde Türkiye’yi idare edeceklerinden eminim. Genel Başkanımı da yakından tanıdığım için biliyorum Türkiye ilerleyecek ve kasaları olmayan dürüst ve şahsiyetli bir iktidara sahip olacağız. Isparta’dan büyük bir ses çıkacak. İktidar olduğumuzda en büyük projeler Isparta’ya yapılacak. Biz Isparta’da açık ara birinci olacağız. Bu seçimi ciddiye alalım. Dönüşüme önem verelim. Oylarımızı bilerek, isteyerek ve dua ederek kullanalım” diye konuştu.

“BİZ GÖVDEMİZİ KOYDUK SİZ KANATLARIMIZ OLACAKSINIZ İNŞALLAH”

Diğer taraftan 4. Sıra milletvekili adayı Hakan Demirtaş, bu kutlu davanın bir neferi olmak bile büyük bir gurur vesilesi olduğunu ifade ederek “Bu dönem milletvekili olma hizmeti bize verildi. İnşallah Allah’ın izni ile bu görevi yerine layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Partimizi, teşkilatımızı ve sizleri utandırmayacağız. Sonuna kadar çalışacağıma söz veriyorum.  Seçimlerde MHP’nin tek kurtuluş kapısı olarak iktidara yürümesi noktasında destek bekliyoruz. Biz gövdemizi koyduk sizler kanatlarımız olacaksınız. Bu şekilde uçacağız inşallah” şeklinde konuştu.

“LİDER TEŞKİLAT DOKTRİN İLE YETİŞMİŞ KİŞİLERİZ”

MHP 3. sıra milletvekili adayı A. Ziya Nuhoğlu ise liseli gencin platonik aşkıyla vatanına bağlanmış, arka taraftan da vatanı için yapılmaması gereken her şeyi yapan partinin mensupları olmadıklarını belirterek “Bizler lider teşkilat doktrin esası ile yetişmiş bu memlekete bu esaslarda insanlar yetiştirmek için dengeleri yapmış kişileriz. Onun içindir ki bizler sizlerle birlikte 7 Haziran’a kadar bu ülkenin hak ettiğini getirebilmek için çalışacağız. Sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

“3 HİLALE VERİLEN HER OY MAZLUMA ŞİFA, GARİBE DEVA, KARDEŞLİĞE RIZADIR”

MHP 2. Sıra milletvekili adayı Hüseyin Avni Bıçaklı da onurlu ve gururlu olduğunu dile getirerek “Milliyetçi, Ülkücü hareket çiledir, çabadır, çalışmadır. Milliyetçi, Ülkücü hareket heyecandır, inançtır, sevdadır. Milliyetçi, Ülkücü hareket yürektir, şuurdur, sabırdır. Milliyetçi, Ülkücü hareket vicdanımızın sesi, şehidimizin son nefesidir. Mevzu bahis milletimiz olursa arayışlarımızın ve isteklerimizin sınırı yoktur. Bu yüzden Milliyetçi, Ülkücü hareket gözlerini ufkun ötesine sonsuzluğa dikmiştir. Yıllarca kendi yolumuzu kendimiz çizdik. Kimseye minnet etmedik. Önümüze gelen engelleri aştık. Artık özlem bitsin istiyoruz. 7 Haziran’da Türkiye kazansın, Türk milleti zenginleşsin istiyoruz. Gaflet ve delaletin belini kırmak için hazırız. İstikrarı sağlamak ve herkese kazandırmak için hazırız. 3 hilale verilen her oy mazluma şifa, garibe deva, kardeşliğe rızadır. 7 Haziran’da kendiniz, sevdikleriniz, sevenlerimiz ve yavrularınız için oy vereceksiniz. Verdiğiniz oy yerini bulsun, sonuç bulsun istiyorsanız MHP emrinizdedir” diye konuştu.

“LAF DEĞİL İCRAAT ÜRETMELİYİZ”

Son olarak MHP 1. sıra milletvekili adayı Nuri Okutan önemli tespitlerde bulundu. Türkiye’nin artık bir dönüm noktasında olduğunu herkesin ifade ettiğine dikkat çeken Okutan şunları söyledi; “Türklerin belli periyotlar içerisinde yükselmeleri ve düşmeleri gibi bir daire içerisinde olduklarını hep yaşadığımızı biliyoruz. Biz şanlı tarihleri birçok kez yaşadık. Zaman zaman çıkış gibi inişler de var. Ama biz artık bundan daha geri gitmeyeceğiz. Tıpkı şanlı tarihimizde olduğu gibi artık başta Anadolu’yu, gönülleri inşa edeceğiz ve bu milleti tekrar insanlığın hizmetine sunacağız. Ancak bunun için kendi değerlerimizi ve kendimizi tanımamız gerekiyor. Bunun için kendimizi tanıyacak ve yaşatacak kadro ülkücü milliyetçi harekettir. Biz de laf yok biz de icraat var.  Biz doğruyu savunuyoruz, laf değil icraat üreteceğiz.

“YETTİ GARİ!”

14 yıla yaklaşan bir iktidar, yönetim bayatlamaz mı? Burada yanlışlıklar ve zorbalığa kaçmak olmaz mı? Şimdi bunu yaşıyoruz. Yetti gari. Uzaklaşın biz geleceğiz. Biz milletimizin hizmetinde olacağız. Bu milletin değerlerini savunacağız. İtibarını kaybetmiş kurumları tekrar itibarlı hale getireceğiz. Bizi bu sefer mutlaka deneyin ve iktidar yapın. Eğer gönlümüzü ve birikimlerimizi milletin hizmetine sunamıyorsak bizi de değiştirin. Biz bunları yaparken hukuka saygılı olacağız. Hukukun üstünlüğüne inanıyoruz. İster Başkanlık, ister Parlamenter sistem olsun temel bir şey var. Erkler, güçler ayrılığı yargı, yürütme ve yasama olacak. bunlar birbirini denetleyecek. Dünyanın neresine gidersiniz gidin, parlamenter sistemde bu güçler birbirini denetler. Tam da aranan nokta burasıdır. Bir kişinin Cumhuriyeti, bir kişinin yasası, bir kişinin gönlünün çektiği gibi anayasa üretmek dünyada yok. bu zorbalık ve milletin iyi niyetini kötüye kullanmak olur.

“YASALAR BİRİNİN NİYETİNE UYGUN OLARAK DEĞİŞTİRİLEMEZ”

Bu anayasanın beğenmediğimiz yanları olabilir. Geçmişte bazı yerleri değişti. Gelişen toplum var anayasa da değişecek. Geçmiş dönemde anayasa komisyonunun en sadık üyesi bizdik. Ancak yasalar kendi niyetimize uygun olarak değiştirilemez. Bize uygunsa saygılıyım, uymuyorsa bu anayasayı tanımıyorum denilemez. Biz zulümler gördük, iftiralar atıldı, ama biz bu anayasanın dışında çözümler aramadık. Yine de bundan sonra da bu kanunları uygun şekilde değiştireceğiz. Değiştiremediğimiz müddetçe bunlara bağlı kalacağız. Biz anarşist miyiz de anayasayı tanımıyoruz diyeceğiz? Biz iktidar olacağız. İktidar olduğumuz da herkesi kucaklayacağız. Herkes bu memlekette fikrini söyleyecek. Herkesi kucaklayacağız. Kös vurulmuş, tuğ dikilmiştir.”

Konuşmaların ardından aynı karede poz veren MHP milletvekili adayları katılımcıların yoğun alkışlarıyla meydandan ayrıldı.

 

 

Bu haber 832 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...