Vatan Partisi Senir’de seçim bürosu açtı

18 Nisan 2015 11:31

Vatan Partisi Isparta’nın Keçiborlu İlçesi’ne bağlı Senir Beldesinde seçim bürosunu açtı. Seçim Bürosuna 'Albay Muzaffer Tekin’ ismi verildi.

Vatan Partisi 7 Haziran seçimleri için Isparta’da da çalışmalarına başladı. İlk seçim bürosunu Keçiborlu İlçesi’ne bağlı Senir Beldesinde açan Vatan Partisi, 7 Haziran sürecinde hem tüm ilçe ve beldelerde seçim bürosu açmayı hem de kalıcı ilçe ve belde örgütleri kurmayı hedefliyor.

Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli, Milletvekili Adayları Nuri Gönendi ve Mesut Özlük Senir Albay Muzaffer Tekin Seçim Bürosu açılışı için gittiği Senir’de vatandaşlarla da buluştu.

Belde de kahve ve esnaf ziyareti yapan Vatan Partilileri burada bir de sürpriz bekliyordu.

90’LIK GENÇTEN PERİNÇEK’E MESAJ

Beldenin en yaşlıları arasında yer alan 90 yaşındaki Fahrettin Çakır, Vatan Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli’ye 13 Nisan 1967 tarihli ‘Yeni İnkılap’ isimli yerel gazete küpürü vererek “Bu köy bu partiye yabancı değil. Biz yıllar önce kurduk, bu gazeteyi ömrünü bu vatan için zindanlarda geçiren fedaiye götürün! Perinçek’e götürün!” dedi.

Gazetede 1967 yılında Türkiye İşçi Partisi (TİP)’nin Keçiborlu ilçe örgütünün kuruluş haberi yer alıyor. Fahrettin Çakır’da o dönem TİP’in Keçiborlu İlçe Yöneticileri arasında.

GÜL ÜRETİYORSUNUZ

AMA YÜZÜNÜZ GÜLMÜYOR

Vatan Partisi Keçiborlu Senir Albay Muzaffer Tekin Seçim Bürosu açılışlında konuşan İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli, “Değerli Senirliler, Büyük Milletimiz; Atatürk’te birleştik ve vatanımızı bütünleştireceğiz. Hedefimiz Milli Hükümettir. Bakın, Türkiye’yi yönetemeyenler, yıllardır Isparta’yı cezalandırıyor. Isparta’da kapanan fabrikaları saymaya kalksak zaman yetmez. Gül üretiyorsunuz, ama yüzünüz gülmüyor. Cumhuriyet’in bir kalesi gibi Keçiborlu’da kükürt fabrikamız vardı. Üretim ekonomisinden uzak, sıcak para faiziyle memleket yönetmeye kalkanlar gülü de, kükürtü de tarih yaptılar. Ama artık gülümseyin! Vatan Partisi geliyor. Yeniden çarşılarımız bereketlenecek, yeniden milletimize dirlik gelecek” dedi.

VATAN PARTİSİ 7 HAZİRAN’DA MECLİSTE OLACAK

Vatan Partisi Isparta birinci sıra Milletvekili adayı Nuri Gönendi de yaptığı kısa konuşmada “Sulama kooperatiflerine borcunu ödeyemediği için bahçesini sulayamayan köylümüzün çığlığını duymayanlar şimdi yaldızlı laflarla sizlerden oy istemeye geliyor. Bunlar size kredi ve kredi kartı borcundan başka ne verebildiler? Vatan Partisi’nin baraj sorunu yoktur. Vatan Partisi 7 Haziran seçimlerinde meclise girecek ve sizin sorunlarınızı meclis gündemine taşıyacaktır. Köylümüzün, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun sorunlarını çözmek için geliyoruz” diye konuştu.

SENİR KÖYLÜSÜ BU BİRLEŞMEYE HARÇ OLACAK

Üçüncü sıra adayı Mesut Özlük de konuşmasında “Değerli yurttaşlarımız, Senir’in cefakar ve fedakar üreticileri; haramilerin saltanatını yıkmak için Vatan’da birleştik. Hortuma, ranta akan kaynakları yeniden tıpkı Cumhuriyetimizin ilk yıllarında olduğu gibi, halka, üretene, milletin efendisi köylüye çevirmek için Vatan’da birleştik. Şimdi sizden sadece 7 Haziran’da gidip oyunuzu Vatan Partisi’ne vermenizi istemiyoruz. Bu birleşmeye Senir köylüsü harç olsun istiyoruz. Sizi Vatan Partisi’ne üye olmaya davet ediyorum” dedi.

BU KÖY BU PARTİYE YABANCI DEĞİL

Vatan Partisi Senir Belde Başkanı Erdem Özcan da konuşmasında “Senir halkı Vatan Partisi’ne uzak değil. TİP’in yöneticileri, abilerimiz var burada. O partinin hedeflerini, programlarını çok iyi biliyorlar. Allah bize, burada Vatan Partisi’ni de kurmayı nasip etti. Bugün hem seçim büromuzu açıyoruz, hem belde örgütümüzü açıyoruz. Vatan Partisi’nde birleşmenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.  

Konuşmaların ardından Senir Albay Muzaffer Tekin Seçim Borusu’nun açılış kurdelesi kesildi.

   

 

Bu haber 809 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...