SP Milletvekili adayları çalışmalarına hız verdi

20 Nisan 2015 15:59

Yaklaşan genel seçimlere Büyük Birlik Partisi ile ittifak yaparak girecek olan Saadet Partisi, 4 vekil adayı ile Isparta’nın merkezinde, ilçelerinde ve beldelerinde halkın sorunlarını dinliyor. Seçim çalışmalarını Seçim Koordinasyon Merkezi’ne bağlı bir şekilde sürdüren Saadet Partisi’nde birinci sıra milletvekili adayı eski il başkanı Cevat Gençay, Isparta Merkez’de esnaf ziyaretleri, kahvehane ziyaretleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının organizasyonlarına gerek konuşmacı olarak, gerekse davetli olarak katılım gösterdi. Bunun yanı sıra Keçiborlu, Kılıç, Senir, Yakaören, Atabey, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Gelendost gibi birçok ilçe ve beldede temaslarına aralıksız devam ediyor.

Milli İttifak’ın ikinci sıra adayı Ayşe Taşören, Isparta Merkez’de birebir görüşmeler ve ev ziyaretlerine ağırlık verdi. Bunun yanı sıra yine merkezde esnaf ziyaretleri ve mahalle muhtarlarıyla da görüşmeler yapan Taşören, halktan son derece olumlu tepkiler alıyor. Çeşitli yardım kuruluşlarını da ziyaret edip sorunlar hakkında bilgi alan Ayşe Taşören, ilçelerde de çalışmalarına hız veriyor. Yakaören’ e ziyarette bulunan Taşören, kutlu doğum haftası nedeniyle ilçelerde düzenlenen programlara da katılım gösteriyor.

Saadet’in üçüncü sıra adayı eski Şarkikaraağaç ilçe başkanı Dinçer Demirezen, aday adaylığından bugüne kadar karargaha bağlı bir şekilde ilçelerde halkın buluşma yeri olan kıraathane ve meydanlık alanlarda çalışmalarına devam ediyor. Yine başta Şarkikaraağaç olmak üzere ilçe ve beldelerde esnafla buluşup sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini sunuyor.

Saadet Partisi’nin dördüncü sıra adayı Hüseyin Yıldızhan ise aday adaylığını açıkladıktan bu güne kadar Seçim Koordinasyon Merkezi’ne bağlı bir şekilde Atabey, Senir, Sütçüler, Keçiborlu gibi birçok ilçe ve beldede halkla buluşuyor. Ayrıca merkezde de birçok temasta bulunan Yıldızhan, aldığı olumlu tepkilerle çalışmalarını azimle sürdürüyor.

Öte yandan Alperen Ocakları devir teslimi programında konuşan Saadet Partisi il başkanı Adem Oflaz, “13 yıldır bu iktidar ve bu muhalefet ülke için pek bir şey yapamadı. Biz bu ittifak ile kutuplaşmanın önüne geçip sevgi ve kardeşliği tesis edeceğiz” dedi ve tüm milletvekili adaylarına tekraren başarılar diledi. Büyük Birlik partisi il başkanı Şener Taşören ise “bu ittifak bir seçim ittifakıdır, seçim birlikteliğidir. Ancak aramızdaki gönül ittifakı ve gönül birlikteliği her zaman var olacaktır” dedi. 

Bu haber 764 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...