‘’7 Haziran’da çıkacak her iki senaryoya da hazırlıklıyım’’

20 Nisan 2015 16:21

AK Parti Milletvekili Recep Özel, seçim sonucunun her türlüsüne hazırlıklı olduğunu belirterek ‘’Ben baştan söyledim ümitle ümitsizlik arasında gitmek gelmek insana bir takım şeyler yaşatabiliyor ama olsak da, olmasak da... İkisi de bizim için neticede hayır’’ dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, geride bırakılan dönemde herkesin neler yapıldığını gördüğünü ve kimsenin kendisi için ‘kavgacı’ diyemeyeceğinin söyledi.  Dereboğazı Yolu konusunda yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını ifade eden Milletvekili Özel, 7 Haziran seçimleri için kendisi açısından ortaya çıkacak her 2 senaryoya da hazırlıklı olduğunu belirtti.  Özel, şöyle konuştu:

OLMAZSA OLMAZIMIZ DEĞİL

Milletvekilliği bizim olmazsa olmazımız değildir. Bu şerefli görevi 2 dönemdir yaptım. 'Başka alanlarda da siyasetimizi yaparız' diyorduk. Ama aday adayı olduk daha sonra adımızı listeye gördük bunun için Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bu partinin bizi bu noktaya getirdi ondan dolayı partiye, liderimize sadakatimiz, hizmetimiz daha fazla önemseyip borcumuzu ödemeliyiz.

SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

Bu dönem bizim vazifelerimiz de artıyor. Neden? Çok az kişiye nasip olan bir şeyi yapıyorsun bunun sana yüklemiş olduğu bir vebal var. Bunun için çok çalışmalıyız, fazlasıyla en uç noktada yapmalıyız. Bir önceki dönemden daha farklı olacağını söyleyebilirim.

OLSAK DA OLMASAK DA

NETİCESİ BENİM İÇİN HAYIR

Ben baştan söyledim ümitle ümitsizlik arasında gitmek gelmek insana bir takım şeyler yaşatabiliyor ama olsak da, olmasak da... İkisi de bizim için neticede hayır. Ben milletvekilliğinin onurunu şerefini yaşadım. Ben liste dışı da kaldım listeye de girdim. İkisinin de duygusunu yaşadım. 41 tane aday adayımız vardı bizim. Tabi birileri olmayacak birileri olacak. Ondan dolayı baştan beri Recep Özel var­yok, ben bugüne kadar buna hiç cevap vermedim. 'Nasip' dedim." 2011 genel seçimlerine girerken Isparta halkına verdiği sözü tuttuğunu belirten Özel, "Siz beni 2002­ 2007 arasında da tanıyorsunuz. 2011- 2015 arasında da bu farkı siz söyleyin. Bir de partim için meclis çatısı altında çok güzel işler yaptığımı düşünüyorum. Farklılığımı orda da gösterdim. Bu dönemde Isparta’nın en temel sorunlarına onları neticelendirmenin mücadelesini yapacağım. Bu dönemde biriyle bozuştuğumuzu, kavga ettiğimizi hiç kimse diyemez. Dereboğazı bir kavga değil o siyasetin doğası gereği. Kavga değil. Ben orda klişe anlamında bir söz söyledim" dedi.

DEREBOĞAZI 2015'DE

İHALE EDİLECEK

Dereboğazı yolu konusundaki açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirten Özel, şöyle devam etti: "Mesela bir konuda yanlış anlaşılma oldu. Endemik tür lafı benim değil. Süleyman Demirel’e 'Dereboğazı ne olacak' diye soruyorlar o böyle söylüyor. 'Orada çalışma yapmak doğru değil endemik türler var' diyor. O konuşmalardan aldığım bir pasajdır. 2015 yılı içerisinde buranın yapım ihalesi yapılacak. Zaten biliyorsunuz proje ihalesi yapıldı. Nerelerde viyadük, nerelerde tünel olacağı belli oldu. En öncelikli yapılması gereken yollar arasında girdi. Biliyorsunuz bakanımız Antalya milletvekili adayı oldu.’’

 

Bu haber 774 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...