“AKP Zihniyetinin Eziyetleri, 8 Haziran Sabahı Son Bulacak!”

21 Nisan 2015 17:41

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, Atabey ve İslamköy ziyaretlerinde hükümete yüklendi. Dinçtürk, halkın sorunlarını dinlediği kahvehane ziyaretleri sonrasında, “, 8 Haziran sabahından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı ile halkın kurtuluşunu sağlayacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, seçim öncesi ziyaretlerine Atabey İlçesi ile İslamköy’de devam etti.

Atabey’de ilk olarak il yönetimi ile CHP İlçe Örgütünü ziyaret eden Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, partililerle görüş alışverişi yaptıktan sonra tek tek Atabey ve İslamköy’deki kahvehaneleri dolaştı.

Konuk olduğu kahvehanelerde yurttaşların sıkıntılarını dinleyen CHP’li Dinçtürk, eniştesi olduğu Atabey’de farklı parti mensubu insanlardan da tam destek sözü aldı.

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in memleketi İslamköy’ü ‘Demokrasinin ana vatanı’ olarak nitelendiren Dinçtürk, daha önce kasaba olan İslamköy’ün köye dönüştürülmesini de eleştirdi.

“AKP’NİN KARA PROPAGANDALARINA KANMAYIN!”

AKP İktidarının özellikle ilçe ve köylerde kara propagandalar yaptığına dikkat çeken Dinçtürk, önceki ziyaretlerinde vurgu yaptığı sosyal devlet konusunu Atabey ve İslamköy’de de anlatmayı sürdürdü.

Özellikle kırsal alanlardaki yurttaşların, AKP İktidarı düştükten sonra kimsesiz kalacağı gibi yanlış bilgilendirmeler ve karalamalara maruz bırakıldığını anlatan Dinçtürk, “Hiçbir yurttaşımız merak etmesin! AKP’nin kendine pay çıkararak anlattığı yardımlar zaten sosyal devletin zorunlu hizmetlerindendir. Oraya A partisi de gelse, B partisi de gelse o hizmet ve yardımlar kanunla öngörülmüş sosyal devletin gerektirdikleridir” dedi.

“35 YILLIK KİRAZ AĞAÇLARIMI SÖKTÜM”

Ziyaretleri esnasında İslamköylü bir yurttaşa ‘Nasılsınız?’ diye soran Dinçtürk, “Hiç iyi değiliz Sayın Vekilim… Tarımda ne kadar çalışırsak çalışalım artık her tarafı zarar ettiriyor. Ürettiğimiz mamüller, bırakın kârı, maliyetimizi bile karşılamıyordu. 35 yıllık kiraz ağalarımı söktüm. Tarıma destek var deniyor ama her nedense biz o desteği hiç göremedik” cevabını aldı.

“8 HAZİRAN SABAHI CHP İKTİDARI İLE ÜLKEYİ KURTARACAĞIZ”

Ülkenin geldiği son noktada AKP’nin tarıma ve üreticiye zarardan başka bir kar sağlamadığını aktaran Dinçtürk, “İnşallah, 8 Haziran sabahından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı ile halkın kurtuluşunu sağlayacağız. Isparta ve Türkiye’de tarih yazacağız” ifadelerini kullandı.

Dinçtürk’ün, Atabey ve İslamköy ziyaretleri yurttaşların destek sözleriyle son buldu.

 

Bu haber 728 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...