Başkan Şengöl’e üst düzey ziyaret

22 Nisan 2015 18:10

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Em. Alb. M. Şükrü Tandoğan ve Güney Kore Ankara Büyükelçiliği Savunma Ataşesi Colonel Jooseong, Eğirdir’e gelerek Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ettiler. 

Güney Kore Ankara Büyükelçiliği Savunma Ataşesi Albay Colonel Jooseong Han, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Em. Alb. M. Şükrü Tandoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile Kore Gazilerinden Mehmet Kapan, Mehmet Gemici, Beyazıt Yumuk, Eğirdir Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü, makamında ziyaret ettiler.

Gazilerimizin ziyaretleri  esnasında Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı  Em. Alb. M. Şükrü Tandoğan ve Güney Kore Ankara Büyükelçiliği Savunma Ataşesi Albay Colonel Jooseong Han’a Eğirdir’in simgesi olan kristal elma biblosu hediye etti.

Eğirdir Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, Eğirdir Belediyesi’nin derneğe olan katkı ve desteklerinden bahsetti. 

Gaziler Derneği ziyaretleri sırasında bir konuşma yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı  Em. Alb. M. Şükrü Tandoğan: “Türkiye genelinde 115 Şube ve temsilciliklerimiz var. Amacımız gazilerimizi bir yerde toplamak.  Onların sorunlarını dinlemek ve yasal haklar çerçevesinde onlara yardımcı olmak. Şanlı tarihimizi geleceğimize yansıtmaya çalışıyoruz. Bizler Kore ve Kıbrıs gazileriyiz. Yaşlarımız da 60’ın üzerinde. Eğirdir temsilciliğimiz de çok güzel. Gördüğüm kadarıyla Kaymakam, Belediye Başkanı ve Dağ Komando Okulumuz buraya sahip çıkmışlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 602 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...