Eğirdir’de RÜYA PARK açılışa hazırlanıyor

22 Nisan 2015 18:11

Eğirdir Belediyesi Rekreasyon Alanı Gelişmeye devam ediyor. Rüya Park’ta Mayıs ayında planlanan açılış öncesinde, park bahçe, yol, kaldırım, çevre düzenlemesi ve ağaç dikim çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Eğirdir Belediyesi Rekreasyon alanı içerisinde bulunan çeşitli hayvanların bulunduğu bölüme, yeni hayvan çeşitleri eklenirken, maymunlar ve atlar Rüya Park’ın en çok ilgi gören hayvanları olmaya devam ediyor. Başkan Ömer Şengöl’ün günde 2-3 kez incelemede bulunup, yapılan işleri yerine kontrol ettiği Rüya Park, her gün daha da güzelleşiyor.

Eğirdir Belediyesi Rekreasyon alanı gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Belediye tarafından hummalı bir çalışma yapılan alanda, kır düğün salonu, piknik alanı ve çocukların hoşça vakit geçirebileceği parkların yapımları devam ederken, çevre düzenlemelerinin yanında ağaç dikimleri de devam ediyor. Rüya Park’ta son olarak yaklaşık 250 adet ıhlamur ağacının dikimi gerçekleştirildi.  Park bahçeler ekiplerinden alınan bilgilere göre, 2015 yılında 1000 adet meşe ağacı, 250 adet ıhlamur ağacı ve 10 bin adet çeşitli orman ağaçlarının Eğirdir’de toprakla buluşturuldu.

İçerisinde piknik alanları, kır düğün salonu, balık havuzları ile çeşitli hayvanların olacağı alanın Mayıs ayında hizmete açılacağını belirten Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, rekreasyon alanının düzenlenmesi çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. 

Bu haber 761 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...